Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φήμες θέλουν τον «Καβαλιέρε» να σχεδιάζει γάμο με την 29χρονη Πασκάλε

Φήμες θέλουν τον «Καβαλιέρε» να σχεδιάζει γάμο με την 29χρονη Πασκάλε

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η Φραντσέσκα Πασκάλε ετοιμάζονται να παντρευτούν τον Ιούνιο, σύμφωνα με άρθρα του ιταλικού Τύπου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των ΜΜΕ, ο 77χρονος Μπερλουσκόνι και η 29χρονη σύντροφός του φέρεται να έχουν επιλέξει το μικρό νησάκι της Ίσκια, έξω από την Νάπολη, και την τοποθεσία Λάκο Αμένο, για να τελέσουν το γάμο τους.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η Φραντσέσκα Πασκάλε ετοιμάζονται να παντρευτούν τον Ιούνιο, σύμφωνα με άρθρα του ιταλικού Τύπου.

Η είδηση δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα Il Golfo και αναδημοσιεύτηκε από την ηλεκτρονική έκδοση της Corriere Della Sera.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των ΜΜΕ, ο 77χρονος Μπερλουσκόνι και η 29χρονη σύντροφός του φέρεται να έχουν επιλέξει το μικρό νησάκι της Ίσκια, έξω από την Νάπολη, και την τοποθεσία Λάκο Αμένο, για να τελέσουν το γάμο τους.

Τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού φέρεται ότι έχει αναλάβει να οργανώσει ο συντονιστής του κεντροδεξιού κόμματος Φόρτσα Ιτάλια στην περιοχή της Νάπολης, ο Ντομένικο Ντε Σιάνο, ο οποίος όμως διέψευσε ότι εμπλέκεται σε οποιοδήποτε τέτοιο σχέδιο.

Δεν είναι εξάλλου επιβεβαιωμένο, επισημαίνει η Corriere Della Sera, ούτε εάν πράγματι θα επιλεγεί το νησάκι αυτό. Το μόνο που μοιάζει βέβαιο σε αυτή την φάση είναι πως πρόθεση της Πασκάλε είναι να παντρευτεί το ταχύτερο τον πρώην πρωθυπουργό κι επισπεύδει τις διαδικασίες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024