Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και ΑΟ Κηφισιάς-ΑΕΚ στους άνδρες και «αιώνιο» ντέρμπι στις γυναικές
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και ΑΟ Κηφισιάς-ΑΕΚ είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του φάιναλ φορ του Κυπέλλου ανδρών βόλεϊ, που θα διεξαχθεί 15-16 Μαρτίου στην Καλαμάτα.
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και ΑΟ Κηφισιάς-ΑΕΚ είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του φάιναλ φορ του Κυπέλλου ανδρών βόλεϊ, που θα διεξαχθεί 15-16 Μαρτίου στην Καλαμάτα.
Ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ανέδειξε η κληρωτίδα στο φάιναλ-φορ του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Πύλο, το διήμερο 29-30 Μαρτίου.
Οι δύο «αιώνιοι» θα αναμετρηθούν στον πρώτο ημιτελικό, ενώ στο δεύτερο ζευγάρι θα τεθούν αντιμέτωποι ο Πανναξιακός και ο Ηρακλής. Οι νικητές θα διεκδικήσουν την επόμενη μέρα το τρόπαιο του κυπελλούχου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του φάιναλ-φορ του κυπέλλου γυναικών:
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Για πρώτη φορά μετά το 2001, η ιστορική Κόβεντρι -υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ πλέον- επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…