Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Παράδειγμα προς αποφυγή αυτό το ματς», τόνισε ο Σάντος

«Παράδειγμα προς αποφυγή αυτό το ματς», τόνισε ο Σάντος

Φανερά εκνευρισμένος παρουσιάστηκε ο Φερνάντο Σάντος μετά το 0-2 της Ν.Κορέας, όχι όμως τόσο από το αποτέλεσμα σε ένα φιλικό παιχνίδι, όσο από την κακή νοοτροπία των παικτών του, όμως, δήλωσε σίγουρος ότι η Ελλάδα δεν θα έχει αυτό το κακό πρόσωπο στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ο Πορτογάλος τεχνικός, τόνισε πως δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα των διεθνών, οι οποίοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων.

Φανερά εκνευρισμένος παρουσιάστηκε ο Φερνάντο Σάντος μετά το 0-2 της Ν.Κορέας, όχι όμως τόσο από το αποτέλεσμα σε ένα φιλικό παιχνίδι, όσο από την κακή νοοτροπία των παικτών του, όμως, δήλωσε σίγουρος ότι η Ελλάδα δεν θα έχει αυτό το κακό πρόσωπο στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, τόνισε πως δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα των διεθνών, οι οποίοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων.

Παράλληλα, αφού χαρακτήρισε παράδειγμα προς αποφυγή το σημερινό ματς, τόνισε πως θα ήθελε να «χαιρετήσει» με νίκη το ελληνικό κοινό, ενώ υποσχέθηκε πάθος και καλύτερη εικόνα στο Μουντιάλ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος:

«Νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο πως κάποια χαρακτηριστικά που έχουμε πάντα, σήμερα μας έλειπαν και αυτό είναι ανησυχητικό. Σήμερα δεν δείξαμε διάθεση, με εξαίρεση ένα τέταρτο στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχαμε τα τρία δοκάρια. Προσπαθήσαμε και στο δεύτερο όμως δεν ήταν αρκετό, γεγονός που σημαίνει ότι δεν είχαμε την απαραίτητη διάθεση και συγκέντρωση σε αυτόν τον αγώνα.

Απεχθάνομαι την ήττα, θέλω να κερδίζω συνέχεια, όμως σήμερα με εκνεύρισε περισσότερο το γεγονός ότι δεν αντιδράσαμε. Παρόλο που παίξαμε με δύο επιθετικούς δεν περάσαμε τη μπάλα μπροστά και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Το σημερινό ματς αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή για να μην υποτιμήσουμε αντίπαλο άλλη φορά.

Για το τελευταίο του παιχνίδι μπροστά στο ελληνικό κοινό: «Σίγουρα είναι ένας επιπρόσθετος λόγος αυτό το γεγονός, ήθελα να αποχαιρετήσω τον κόσμο με μια νίκη. Σίγουρα δεν υπάρχουν αυτά τα στοιχεία στο Μουντιάλ. Εκεί θα έχουμε πάθος, σήμερα οι αντίπαλοί μας ήταν πιο φρέσκοι, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την ήττα».

Καραγκούνης: «Έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή»

Την πεποίθηση ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα βρεθούν σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα για να ανταποκριθούν στις υψηλότατες απαιτήσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου εξέφρασε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Γιώργος Καραγκούνης.

«Η Ιαπωνία είναι καλή ομάδα αλλά εμείς θα είμαστε διαφορετικοί σε τρεις μήνες. Σήμερα υπήρχε κούραση γιατί οι περισσότεροι έχουν πολλά παιχνίδια σε πρωτάθλημα, ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι μέχρι τότε. Σήμερα η Κορέα ήταν καλύτερη ομάδα», ήταν το σχόλιο του μέσου της Φούλαμ.

Ο έμπειρος διεθνής ρωτήθηκε κατά πόσο θα βοηθήσει η παρουσία του και η εμπειρία που προσδίδει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα η παρουσία του. «Δεν είναι μόνο η δική μου παρουσία, είναι όλη η ομάδα. Έχουμε στόχο να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση», απάντησε. «Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πάμε στο Μουντιάλ. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι στην κατάλληλη στιγμή για να έχουμε μια καλή παρουσία» πρόσθεσε.

Ο Καραγκούνης κλήθηκε επίσης να απαντήσει ποιον από τους τρεις αγώνες της Ελλάδας στη φάση των ομίλων θεωρεί ως τον δυσκολότερο. «Στο Παγκόσμιο Κύπελλο παίζουν οι καλύτερες ομάδες του κόσμου. Εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι πρώτα για την Κολομβία, μετά για την Ιαπωνία και στο τέλος για την Ακτή Ελεφαντοστού. Δεν υπάρχει παιχνίδι λιγότερο εύκολο ή λιγότερο δύσκολο. Σε αυτό το επίπεδο όλα τα ματς είναι δύσκολα», είπε.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος από την πλευρά του παραδέχθηκε ότι «δίκαια νίκησε ο αντίπαλος, αφού διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα. Έπρεπε να παλέψουμε να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Το αποτέλεσμα πάντα μετράει, ακόμα και στα φιλικά. Έπρεπε να νικήσουμε».

Διεθνή συμμετοχή κατέγραψε απόψε, ύστερα από καιρό, και ο Γιάννης Φετφατζίδης, που παραδέχθηκε ότι «η ομάδα δεν φάνηκε έτοιμη. Δείξαμε κάποιες αδυναμίες μας, όμως ήμασταν μόνο δύο ημέρες μαζί και δεν είχαμε αρκετό χρόνο όπως άλλες φορές. Θα δουλέψουμε και θα βγάλουμε το πραγματικό πρόσωπό μας».

Γλύκος: «Ιδιαίτερη στιγμή»

Ο Παναγιώτης Γλύκος, θα μπορούσε να ήταν… χαρούμενος για το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα, όμως, παρά την προσωπική του θετική εμφάνιση, η Ελλάδα ηττήθηκε στο φιλικό με τη Νότιο Κορέα και έτσι ο διεθνής πορτιέρο του ΠΑΟΚ, αποχώρησε από το Καραϊσκάκη με… ανάμεικτα συναισθήματα:

«Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή γιατί αγωνιστικά με την Εθνική. Ήταν ένα όνειρο», τόνισε ο διεθνής τερματοφύλακας μετά τη λήξη του αγώνα και συνέχισε σχολιάζοντας το παιχνίδι.

«Σίγουρα δεν περιμέναμε την εξέλιξη αυτή. Το τι έφταιξε ακριβώς δεν μπορώ να πω. Ίσως αν είχαμε βάλει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο να ήταν άλλο το αποτέλεσμα», ανέφερε.

Τέλος ευχήθηκε να είναι υγιής και να καταφέρει να είναι στις τελικές επιλογές του Φερνάντο Σάντος για το Μουντιάλ 2014.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024