Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την «Ενωση».
Ο Ιταλός αμυντικός ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ΑΕΚ να ενισχύσει την ομάδα και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, μετά από συνάντηση που είχε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια και ο Τσιρίλο θα παραμείνει ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2015.
Σημειώνεται ότι στο φετινό πρωτάθλημα της Football League 2, ο 37χρονος δεν έχει αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια, καθώς η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία δεν κρίνουν σκόπιμο να “χάσουν” μια θέση ξένου στη θέση του αμυντικού, από τη στιγμή που το επίπεδο των αντίπαλων επιθετικών δεν είναι υψηλό.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μάριος Οικονόμου που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο, υπεβλήθη σε δύσκολη νευροχειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ενόψει του τελικού της Euroleague και εξήγησε πόσο πολύ θέλει να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο της Euroleague.