Είδη πρώτης ανάγκης μοίρασε σε μη κυβερνητικές οργανώσεις η Novartis Hellas
Περισσότερες από 25 κούτες με τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδησης, βρεφικά είδη και προϊόντα ατομικής υγιεινής συγκεντρώθηκαν από τους εργαζόμενους της εταιρείας Novartis στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας εθελοντικής προσφοράς των εργαζομένων της «We only have what we give».
Περισσότερες από 25 κούτες με τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδησης, βρεφικά είδη και προϊόντα ατομικής υγιεινής συγκεντρώθηκαν από τους εργαζόμενους της εταιρείας Novartis στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας εθελοντικής προσφοράς των εργαζομένων της «We only have what we give» που υλοποιείται κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα.
Τα συλλεχθέντα προϊόντα μοιράστηκαν σε τρεις Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς και φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης.
- Τη Μητρόπολη Δημητριάδος στο Βόλο, η οποία παρέχει γεύματα σε συνανθρώπους μας που δεν είναι σε θέση να εξασφαλίσουν καθημερινό φαγητό.
- Το Φορέα Ανάπτυξης Ανθρώπινου και Κοινωνικού Κεφαλαίου για την Αντιμετώπιση του Κοινωνικού Αποκλεισμού «Κλίμακα», ο οποίος μέσω του Κέντρου Στήριξης Αστέγων φιλοξενεί, σιτίζει και προσφέρει εγκαταστάσεις προσωπικής υγιεινής σε περίπου 350 άστεγους συμπολίτες μας τη βδομάδα.
- Tέλος, το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» στην Αθήνα, το οποίο στηρίζει οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.
H πρωτοβουλία εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της φαρμακευτικής εταιρίας. Μέσω αυτού η Novartis επιδιώκει να προάγει την υπεύθυνη λειτουργία της και να συμβάλλει στην άμβλυνση σημαντικών κοινωνικών προβλημάτων. Στόχος της είναι να ανταποδίδει στην ελληνική κοινωνία προστιθέμενη αξία.
Πρόσφατα, συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τις 100 κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο που προάγουν την αειφόρο ανάπτυξη ενώ και στην Ελλάδα έχει διακριθεί επί 3 συναπτά έτη στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και φέτος για πρώτη φορά έλαβε διάκριση στα βραβεία για το Περιβάλλον για την υλοποίηση προγραμμάτων φιλικών προς το περιβάλλον.
health.in.gr
- Τζάστιν Μπίμπερ, Μπίλι Άιλις, SZA και Sexyy Red: Νοσταλγία στο κόκκινο στη σκηνή του Coachella
- Πανιώνιος – ΑΕΚ 57-71: Και πάλι 3η η «Ένωση», σε δύσκολη θέση για την παραμονή του ο Πανιώνιος (vid)
- Δασμοί ή κατάρρευση: Το δίλημμα της ΕΕ απέναντι στην κινεζική επέλαση
- Κικίλιας από Χανιά: Ενίσχυση του Λιμενικού στην Κρήτη με επιπλέον εναέρια μέσα, Heron drones και νέα στελέχη
- Έγραψε ιστορία ο Ματαράτσο
- 39ο συνέδριο ΓΣΕΕ: Κυρίαρχος ο Γ. Παναγόπουλος – Αύξησε δυνάμεις η ΠΑΣΚΕ

