Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνελήφθη σύμβουλος του Κάμερον κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία

Συνελήφθη σύμβουλος του Κάμερον κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία

Σύμβουλος του βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον συνελήφθη με την κατηγορία της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας πριν από λίγες εβδομάδες, όπως επιβεβαίωσε η βρετανική κυβέρνηση. Η σύλληψη έγινε μία ημέρα αφού ο σύμβουλος, Πάτρικ Ροκ, παραιτήθηκε από τη θέση του. Το πρωθυπουργικό γραφείο περιορίζεται στο ότι δεν σχολιάζει έρευνες σε εξέλιξη, επισημαίνοντας μόνο ότι «οποιοσδήποτε εμπλέκεται σε ειδεχθή κατοχή παιδικής πορνογραφίας πρέπει να τιμωρείται σύμφωνα με το νόμο».

Σύμβουλος του βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον συνελήφθη με την κατηγορία της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας πριν από λίγες εβδομάδες, όπως επιβεβαίωσε η βρετανική κυβέρνηση.

Η σύλληψη έγινε μία ημέρα αφού ο σύμβουλος, Πάτρικ Ροκ, παραιτήθηκε από τη θέση του. Ο Ροκ τέθηκε υπό κράτηση στις 13 Φεβρουαρίου, ενώ λίγες ώρες πριν είχε ενημερωθεί και η πρωθυπουργία.

Το πρωθυπουργικό γραφείο περιορίζεται στο ότι δεν σχολιάζει έρευνες σε εξέλιξη, επισημαίνοντας μόνο ότι «οποιοσδήποτε εμπλέκεται σε ειδεχθή κατοχή παιδικής πορνογραφίας πρέπει να τιμωρείται σύμφωνα με το νόμο».

Ο 62χρονος Ροκ υπηρετούσε ως σύμβουλος στο νυν κυβερνών κόμμα κατά τις τρεις τελευταίες δεκαετίες. Μεταξύ άλλων, είχε ρόλο και στη κατάρτιση του νομικού πλαισίου για τα φίλτρα στο Διαδίκτυο με στόχο την αποτροπή διακίνησης παράνομου πορνογραφικού υλικού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024