Στην παράταση η «Μπάρτσα», εκδίκηση η Μάλαγα, περίπατο η Μακάμπι
Η Εφές κέρδιζε με τρεις πόντους 3'' πριν το τέλος του αγώνα και κατάφερε να χάσει τελικά στην παράταση με 89-84 (75-75 κ.α.) από την Μπαρτσελόνα που στη κανονική διάρκεια του αγώνα προηγήθηκε μέχρι και με 15 πόντους. Ο Ντόρσεϊ έγινε ήρωας για τους Μπλαουγκράνα αφού έστειλε το ματς στην παράταση. Στον ισπανικό εμφύλιο, η Μάλαγα πήρε την εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου, επικρατώντας με 71-81 στην έδρα της Λαμποράλ Κούτσα. Τέλος η Μακάμπι έφτασε στην 6η νίκη της με 97-81 επί της Γαλατάσαραϊ στο Ισραήλ.
Η Εφές κέρδιζε με τρεις πόντους 3” πριν το τέλος του αγώνα και κατάφερε να χάσει τελικά στην παράταση με 89-84 (75-75 κ.α.) από την Μπαρτσελόνα που στη κανονική διάρκεια του αγώνα προηγήθηκε μέχρι και με 15 πόντους. Ο Ντόρσεϊ έγινε ήρωας για τους Μπλαουγκράνα αφού έστειλε το ματς στην παράταση.
Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε με +15 (48-33), αλλά οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου αντέδρασαν και κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά και στα μέσα της τέταρτης περιόδου και έχοντας επιβάλλει πλήρως το ρυθμό τους να προηγηθούν με 59-55 τρέχοντας επιμέρους σκορ 26-7!
Με ένα δικό της 5-0 η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε σε 64-64 αλλά ακολούθησε ένα 7-0 των Τούρκων που με τρίποντο του Βασιλειάδη προηγήθηκαν με 71-64. Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε όμως και πάλι και μείωσε στο καλάθι (71-69) με 1/2 βολές του Ναβάρο στα 28”.
Το παιχνίδι οδηγήθηκε στις βολές, με τον Σαβάνοβιτς με 1/2 να κάνει το σκορ 75-72 στα 3” για το τέλος. Στο 1” έγινε φάουλ πάνω στον Όλεσον. Ο Αμερικανός ευστόχησε στην πρώτη (75-73) αστόχησε στη δεύτερη και εκεί ο Τζόε Ντόρσεϊ «νίκησε» στον αέρα τον Σεμίχ Ερντέν ισοφαρίζοντας σε 75-75 και στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.
Εκεί οι Ισπανοί είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους και έφτασαν στην επικράτηση με 89-84 μένοντας πρώτοι και αήττητοι στον όμιλο, τη στιγμή που η Εφές μάλλον αποχαιρετά τις όποιες ελπίδες είχε για πρόκριση.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πασκουάλ):Ντόρσεϊ 4, Σάδα 2, Χουέρτας 5, Αμπρίνες 7 (1), Ναβάρο 17 (2), Τοντόροβιτς 2, Παπανικολάου 9, Όλεσον 4, Λόρμπεκ 5, Νάχμπαρ 7 (1), Τόμιτς 26 (15ριμπ). Εκδίκηση η Μάλαγα Η Μάλαγα πέρασε με 81-71 από την έδρα της Λαμποράλ Κούτσα στον ισπανικό εμφύλιο και πήρε εκδίκηση για την ήττα στον πρώτο γύρο. Η Μάλαγα πήρε την 4η νίκη της στον όμιλο, ενώ το ντεμπούτο του με τους γηπεδούχους πραγματοποίησε ο Λαμάρ Όντομ που δεν κατάφερε να σκοράρει στα 6 λεπτά που αγωνίστηκε.
Μάλαγα (Πλάθα): Σαμπόνις 2, Ουρτασούν 10, Κάλογουεϊ 6 (2), Σουάρεθ 8 (2), Γκρέιντζερ 9 (1), Νγκουιράνε, Τούλσον 14 (2), Κουζμίνσκας 11 (1), Ντράγκιτς 2, Κέινερ-Μέντλεϊ 12 (1), Στίματς 7. Έκτη νίκη η Μακάμπι Περίπατο έκανε η Μακάμπι που επικράτησε με 97-81 στο Ισραήλ της Γαλατάσαραϊ, με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη να σημειώνει 9 πόντους. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τις 6 νίκες στον 6ο όμιλο.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Παναθηναϊκός και άλλες πέντε ομάδες οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Euroleague, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Γιατί αγόρασε το 100% των μετοχών της ισπανικής UE Cornellà. Ο έλεγχος τριών ομάδων σε 3 διαφορετικές χώρες, η Ιντερ Μαϊάμι και η επέκταση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας σε real estate, τεχνολογία, οι δαιδαλώδεις συμφωνίες με μερίσματα, και η χρήση του όνοματός του για την (πλουσιοπάροχη) επόμενη ημέρα.
Η ΑΕΚ στο 51’ έκανε το 3-0 με τον Ζίνι και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά στο 60’ η Ράγιο μείωσε σε 3-1 και πήρε και πάλι το προβάδισμα για την πρόκριση.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.