Μιχελάκης: Εξαιρετική η επιλογή Κουμουτσάκου για την περιφέρεια Αττικής
«Εξαιρετική επιλογή» χαρακτηρίζει την υποψηφιότητα του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκου για την Περιφέρεια Αττικής ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, με μήνυμά του στο Twitter. Από την πλευρά του, ο νυν περιφερειάρχης, Γ.Σγουρός, ευχήθηκε «καλή δύναμη» στους υποψηφίους της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι η περιφέρεια είναι ένα «καινούργιο πεδίο» για τον κ. Κουμουτσάκο.
«Εξαιρετική επιλογή» χαρακτηρίζει την υποψηφιότητα του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκου για την Περιφέρεια Αττικής ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, με μήνυμά του στο Twitter.
Ο κ.Μιχελάκης ένα 24ωρο νωρίτερα είχε ταχθεί κατά μιας ενδεχόμενης στήριξης της ΝΔ στον Γιάννη Σγουρό: «Θα περιμένω τι θα αποφασίσει το κόμμα. Θεωρώ ότι η επιλογή Σγουρού είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί. Δεν έχει πετύχει στο έργο του. Είναι ένας κακός περιφερειάρχης».
Σε άλλο μήκος κύματος η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία δήλωσε ότι θα μπορούσε το κόμμα να στηρίξει τον νυν περιφερειάρχη, δεδομένου ότι το έργο του είναι θετικό.
Από την πλευρά του ο νυν περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννη Σγουρός ευχήθηκε «καλή δύναμη» στους υποψηφίους της ΝΔ για την περιφέρεια Γ.Κουμουτσάκο και του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου μιλώντας στο Star.
Δήλωσε πάντως ότι η περιφέρεια είναι ένα «καινούριο πεδίο» για τον κ. Κουμουτσάκο, αναφέροντας ότι το θέμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι σε πάρα πολύ μεγάλη αντίθεση με τους βουλευτές και τους ευρωβουλευτές, καθώς «οι αυτοδιοικητικοί έχουν την φασίνα κάθε μέρα στο χέρι». Παράλληλα, για τη Ρένα Δούρου ανέφερε ότι «είναι ένα νέο παιδί με ολοκληρωμένη μόρφωση.»
Σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Εσωτερικών ότι είναι κακός περιφερειάρχης ο κ. Σγουρός είπε: «Πολιτικός με κακίες δεν επιτρέπεται».
Ο κ. Σγουρός επανέλαβε το ενδιαφέρον του να συνεχίσει στην Περιφέρεια, αλλά ξεκαθάρισε ότι οι αποφάσεις του θα ληφθούν μετά την παρουσίαση του απολογισμού του έργου του.
@GKoumoutsakos Εξαιρετική η επιλογή Κουμουτσάκου για την Περιφέρεια Αττικής! Καλό αγώνα Γιώργο!
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).