«Ρύθμιση» για τα bitcoin προανήγγειλε η ιαπωνική κυβέρνηση
Την υπόθεση της πλατφόρμας διαπραγμάτευσης Mt. Gox εξετάζουν οι ιαπωνικές αρχές εν μέσω πληροφοριών ότι η ιστοσελίδα διεξαγωγής ηλεκτρονικών συναλλαγών του ψηφιακού νομίσματος bitcoin έχει δεχθεί επίθεση από χάκερς.
Την υπόθεση της πλατφόρμας διαπραγμάτευσης Mt. Gox εξετάζουν οι ιαπωνικές αρχές εν μέσω πληροφοριών ότι η ιστοσελίδα διεξαγωγής ηλεκτρονικών συναλλαγών του ψηφιακού νομίσματος bitcoin έχει δεχθεί επίθεση από χάκερς.
Το πρωί της Τετάρτης , εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Ιαπωνίας δήλωσε ότι η κυβέρνηση εξετάζει το θέμα και συλλέγει πληροφορίες μέσω του Οργανισμού Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών, του υπουργείου Οικονομικών και της Αστυνομίας.
Όπως δήλωσε η κυβέρνηση της Ιαπωνίας θα λάβει μέτρα αν είναι απαραίτητο όταν θα έχει κάνει εκτίμηση της κατάστασης και θα προχωρήσει σε ρύθμιση της αγοράς.
Η Wall Street Journal δημοσίευσε πληροφορία σύμφωνα με την οποία, φήμες στην αγορά αναφέρουν πως το Mt. Gox, έχει υποστεί κλοπή από χάκερς και έχουν εξαφανιστεί περίπου 750.000 bitcoins, αξίας 400 εκατ. δολαρίων.
Πάντως, σήμερα η τιμή του bitcoin ανήλθε στα 555,5 δολάρια από τα 515,13 δολάρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αντώνης Φωστιέρης: Το αδιόρατο νήμα, η σοφή νομοτέλεια της ποίησης
- Γαλλία: Δυσμενείς οι καιρικές συνθήκες για τις πυρκαγιές – Εκκενώθηκαν τουριστικές υποδομές στην ακτή του Ατλαντικού
- Οι πρώτες δηλώσεις του Ορτέγκα που ήρθε στην Αθήνα – «Πάντα πρωταθλητές με τον Ολυμπιακό» (pics+vids)
- Σύρος: Τελευταίο «αντίο» στη διασώστρια – Νέα αυτοψία ζήτησε η ανακρίτρια, σε εξέλιξη η απολογία του ζευγαριού
- Νέα σενάρια για Γουέστμπρουκ: «Υπάρχουν αναφορές στην Ευρώπη για Παναθηναϊκό, Χάποελ και Ντουμπάι» (pic)
- ΚΚΕ: Απαράδεκτη κυβερνητική παρέμβαση στην εσωτερική λειτουργία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου
