Παφίλης: «Η μάχη των περιφερειακών εκλογών είναι ενιαία»
Στη μάχη των περιφερειακών εκλογών αναφέρθηκε ο υποψήφιος του ΚΚΕ για την Περιφέρεια Αττικής, Θανάσης Παφίλης. «Η μάχη αυτή είναι ενιαία. Δηλαδή, όποιος τάσσεται με την υπάρχουσα πολιτική και με το πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην περιφέρεια και στους δήμους, εφαρμόζει την ίδια πολιτική» ανέφερε ο κ. Παφίλης.
Στη μάχη των περιφερειακών εκλογών αναφέρθηκε ο υποψήφιος του ΚΚΕ για την Περιφέρεια Αττικής, Θανάσης Παφίλης.
Μιλώντας στον Real fm 97,8 ανέφερε: «Η μάχη αυτή είναι ενιαία. Δηλαδή, όποιος τάσσεται με την υπάρχουσα πολιτική και με το πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην περιφέρεια και στους δήμους, εφαρμόζει την ίδια πολιτική».
«Αν κάνουμε μία μικρή εκτίμηση, πολύ γρήγορη, θα δείτε ότι σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας και σε όλους τους δήμους, είτε ήταν περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ, είτε της ΝΔ, είτε του ΣΥΡΙΖΑ, ακολούθησαν ακριβώς την ίδια πολιτική.
Ό,τι κοινωνικά χαρακτηριστικά είχε η τοπική διοίκηση, έχουν όλα καταργηθεί και έχουν αντικατασταθεί με την ανταποδοτικότητα. Κυριολεκτικά δεν προσφέρει τίποτα στον λαό» πρόσθεσε.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).