Ο Μαραντόνα θα συνδυάσει πολιτική και… σπικάζ στο Μουντιάλ
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα είναι παρών και στο Μουντιάλ 2014, καθώς υπέγραψε συμφωνία με το τηλεοπτικό δίκτυο «Telesur», το οποίο εκπέμπει σε όλη τη Λατινική Αμερική. Οι περιγραφές του θα είναι ανατρεπτικές, καθώς «θα συνδυάζουν ποδόσφαιρο και πολιτική, αυτό δηλαδή που μου αρέσει περισσότερο», όπως δήλωσε ο Αργεντινός. Στα 53 του χρόνια, ο «Ντιεγκίτο» θα συνεργαστεί με τον γνωστό Ουρουγουανό δημοσιογράφο, Βίκτορ Ούγκο Μοράλες, στο «Telesur», το οποίο πρόσκειται στην αριστερά και εδρεύει στο Καράκας της Βενεζουέλας.
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα είναι παρών και στο Μουντιάλ 2014, καθώς υπέγραψε συμφωνία με το τηλεοπτικό δίκτυο «Telesur», το οποίο εκπέμπει σε όλη τη Λατινική Αμερική. Οι περιγραφές του θα είναι ανατρεπτικές, καθώς «θα συνδυάζουν ποδόσφαιρο και πολιτική, αυτό δηλαδή που μου αρέσει περισσότερο», όπως δήλωσε ο Αργεντινός.
Στα 53 του χρόνια, ο «Ντιεγκίτο» θα συνεργαστεί με τον γνωστό Ουρουγουανό δημοσιογράφο, Βίκτορ Ούγκο Μοράλες, στο «Telesur», το οποίο πρόσκειται στην αριστερά και εδρεύει στο Καράκας της Βενεζουέλας.
Πρόσφατα έκλεισε μόλις εννέα χρόνια ύπαρξης, καθώς εξέπεμψε για πρώτη φορά στις 24 Ιανουαρίου 1994, στην επέτειο 222 χρόνων από τη γέννηση του Σιμόν Μπολιβάρ.
Ο Μαραντόνα είχε την πρώτη εμπειρία του ως σχολιαστής, μόλις μερικές ημέρες μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του.
Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994 βρέθηκε «θετικός» σε ντόπινγκ κοντρόλ στους αγώνες της πρώτης φάσης, αλλά η Αργεντινή προκρίθηκε και ο σούπερ σταρ εκείνης της διοργάνωσης περιέγραψε τον αγώνα της στους προημιτελικούς με τη Ρουμανία.
Μετά από απουσία 12 χρόνων, επέστρεψε στα δημοσιογραφικά θεωρεία το 2006 με το ισπανικό κανάλι Cadena 4.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν υπερασπίστηκε τον Γκαμπριέλε Γκραβίνα μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας, εξαπολύοντας επίθεση στους πολιτικούς και προειδοποιώντας πως χωρίς νέα γήπεδα το Euro 2032 κινδυνεύει!
Καθοριστικός ο Απρίλιος για τη δημιουργία νέας λίγκας στην Ευρώπη – Τα οικονομικά δεδομένα, οι αμφιβολίες των επενδυτών και η αναγκαστική στροφή προς συνεργασία
Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να αποφασίσει για την ενδεκάδα και έχει και μεγάλα ερωτηματικά όσον αφορά τον παρτενέρ του Φαμπιάνο.
Ο Ματιέ Στραζέλ είναι μια από τις «καυτές» περιπτώσεις του καλοκαιριού και στο εξωτερικό εμπλέκεται τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και με τους Γάλλους του Ολυμπιακού – Τι ισχύει για τον 24χρονο γκαρντ…
Γιώργος Πανταζόγλου
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας