Τη θέση ότι όποιο κι αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα του Μαΐου, η κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο της, με στόχο να εξαντλήσει την τετραετία διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου το πρωί της Δευτέρας.

Μιλώντας στο Mega, ο Σ.Κεδίκογλου έδωσε το πολιτικό στίγμα της προεκλογικής αναμέτρησης, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν θα διακινδυνεύσει την πορεία της χώρας «τώρα που η έξοδος από την κρίση είναι κοντά», ενώ την ίδια ώρα επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας ότι «δεν θα διστάσει να προκαλέσει την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη».

Ειδικότερα, σε ερώτηση για το αν οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα θεωρηθούν δημοψήφισμα, ο κ. Κεδίκογλου, ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικές εκλογές, αλλά δεν αλλάζουν κυβέρνηση.

Δεν θα είναι δημοψήφισμα, όποιο και αν είναι το αποτελεσμα, έχουμε διακηρυγμένο στόχο την εξάντληση της τετραετίας, επισήμανε και πρόσθεσε: «Δεν θα διακινδυνεύσουμε την πορεία της χώρας, ιδιαίτερα τώρα που βρισκόμαστε πολύ κοντά στην έξοδο από την κρίση».

Κληθείς να σχολιάσει τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΒΗΜΑ, ο κ. Κεδίκογλου σημείωσε ότι με όσα λέει ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει ότι δεν έχει ιδέα πως δουλεύουν τα πράγματα στην Ευρώπη και πως γίνονται οι διαβουλεύσεις.

Υπογράμμισε, δε, ότι «για άλλη μια φορά φαίνεται πως ο κ. Τσίπρας δεν θα διστάσει να προκαλέσει την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ