Σπουδαίο «διπλό», το πρώτο της στο φετινό Champions League, πανηγύρισε στη Βαρκελώνη η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, για την 6η αγωνιστική του Α’ ομίλου.

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν 11-10 της Μπαρτσελονέτα στην πισίνα «Σαν Σεμπαστιάν», διπλασίασαν τις επιτυχίες τους απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας και διατήρησαν τις ελπίδες για πρόκριση στο Final-6.

«Χρυσός» σκόρερ ο Δελακάς, ο οποίος «απάντησε» στα γκολ των Ετσενίκε και Φερνάντεζ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, στα 54 δευτερόλεπτα για τη λήξη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο 15 Μαρτίου την Έγκερ στον Πειραιά, για την 7η αγωνιστική, ενώ ακολουθούν τα παιχνίδια με την Ριέκα (εκτός), με την Προ Ρέκο (εντός) και με την Γιουγκ (εντός).

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 1-3, 3-3

Μπαρτσελονέτα: Πινέδο, Σζίρανι, Μονπίτ, Μουναρίθ, Εσπανιόλ 1, Μινγκέλ 2, Ρόκα, Ετσενίκε 4, Ούμποβιτς 1, Φερνάντες 1, Ντε Λέρα 1, Πέτκοβιτς, Γιορέτ.

Ολυμπιακός: Δεληγιάννης, Δελακάς 2, Γούνας 2, Καπότσης, Φουντούλης 2, Βλαχόπουλος 1, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 2, Σχίζας, Γαλανίδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ