Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Στην ελίτ ο Ολυμπιακός» είπε ο Πλατινί στον Μαρινάκη

«Στην ελίτ ο Ολυμπιακός» είπε ο Πλατινί στον Μαρινάκη

Γεύμα στον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί παρέθεσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στο οποίο παρευρέθηκε και ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ, Κριστιάν Καρεμπέ. Οι τρεις άνδρες μίλησαν σε πολύ καλό κλίμα για θέματα που έχουν να κάνουν με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, την ανάπτυξη των ακαδημιών και τα συμβόλαια των παικτών. Επίσης, ειδική αναφορά έγινε στη συνεργασία του Ολυμπιακού με τη UNICEF, ενώ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην προσπάθεια του συλλόγου για την καταπολέμηση της βίας και του ρατσισμού στα γήπεδα. Ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ.

Γεύμα στον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί παρέθεσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στο οποίο παρευρέθηκε και ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ, Κριστιάν Καρεμπέ.

Οι τρεις άνδρες μίλησαν σε πολύ καλό κλίμα για θέματα που έχουν να κάνουν με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, την ανάπτυξη των ακαδημιών και τα συμβόλαια των παικτών.

Επίσης, ειδική αναφορά έγινε στη συνεργασία του Ολυμπιακού με τη UNICEF, ενώ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην προσπάθεια του συλλόγου για την καταπολέμηση της βίας και του ρατσισμού στα γήπεδα.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για το γεύμα με τον Πλατινί:

«Ο ηγέτης του Ολυμπιακού και ο ισχυρός άντρας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μίλησαν για πολλά θέματα, τα οποία έχουν να κάνουν με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και με δομικά ζητήματα του ποδοσφαίρου, όπως η ανάπτυξη των τμημάτων υποδομών των ομάδων, τα δικαιώματα των ποδοσφαιριστών και πιο συγκεκριμένα το νέο ζήτημα που έχει προκύψει για τα δικαιώματα υπερ τρίτων, τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και φυσικά συζήτησαν για όλα όσα συμβαίνουν στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σκηνή.

Ο πρόεδρος της UEFA ήταν ιδιαίτερα θερμός στις αναφορές του στον Ολυμπιακό, συνεχάρη τον κ. Μαρινάκη για την πορεία της ομάδας μας στο UEFA Champions League, αλλά και γενικότερα για την παρουσία του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μία παρουσία που σύμφωνα και με τον Πρόεδρο της UEFA τον έχει κατατάξει στην ευρωπαϊκή ελίτ του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Πλατινί μάλιστα επέμεινε στο ότι πρέπει ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να είναι πρωτοπόρος και στα ποδοσφαιρικά και στα κοινωνικά ζητήματα, έτσι ώστε να ανοίγει δρόμους και για τις υπόλοιπες ομάδες της Ελλάδας, ώστε να βοηθήσει συνολικά, ακόμα περισσότερο, το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από την σημαντική συνεργασία του Ολυμπιακού με την UNICEF, ενώ ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε στον Πρόεδρο της UEFA, ότι η προσπάθεια που θα γίνει από τον Πρωταθλητή Ελλάδος να καταπολεμηθούν ζητήματα όπως η βία και ο ρατσισμός στα γήπεδα, είναι από τις προτεραιότητες του συλλόγου».

Η αποστολή για τον ΟΦΗ

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Ρέντη, η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στην τελευταία προπόνηση, oι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής, ενώ παράλληλα ανέπτυξαν την επιθετική και αμυντική λειτουργία.

Ο Βαλντέζ συνέχισε το συντηρητικό του πρόγραμμα και η κατάστασή του επανεκτιμάται διαρκώς, ενώ οι Σιόβας και Μιγκέλ Τόρες έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή, που αποτελείται από τους: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Βέργος.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν το πρωί του Σαββάτου στις 10:30.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024