Απαλλάχτηκαν ΠΑΟ και Ξάνθη για τις ανακοινώσεις διαμαρτυρίας…
Απαλλακτικές ήταν οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αναφορικά με ανακοινώσεις διαμαρτυρίας που είχαν εκδόσει οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ξάνθη. Οι «πράσινοι» απαλλάχτηκαν για την ανακοίνωση που είχαν εκδόσει μετά την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και αφορούσε τη μη αναγραφή στο φύλλο αγώνα του τραυματισμού του Στέφανου Καπίνο από αντικείμενα που εκτοξεύθηκαν από την εξέδρα. Στην περίπτωση της θρακιώτικης ΠΑΕ είχαμε τρεις απαλλακτικές αποφάσεις, για ισάριθμες ανακοινώσεις που εκδόθηκαν μετά το τοπικό ντέρμπι με τον Πανθρακικό και στρέφονταν κατά της διαιτησίας.
Απαλλακτικές ήταν οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αναφορικά με ανακοινώσεις διαμαρτυρίας που είχαν εκδόσει οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ξάνθη.
Πιο συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» απαλλάχτηκαν για την ανακοίνωση που είχαν εκδόσει μετά την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και αφορούσε τη μη αναγραφή στο φύλλο αγώνα του τραυματισμού του Στέφανου Καπίνο από αντικείμενα που εκτοξεύθηκαν από την εξέδρα.
Στην περίπτωση της θρακιώτικης ΠΑΕ είχαμε τρεις απαλλακτικές αποφάσεις, για ισάριθμες ανακοινώσεις που εκδόθηκαν μετά το τοπικό ντέρμπι με τον Πανθρακικό και στρέφονταν κατά της διαιτησίας.
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις είχε παρέμβει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, ασκώντας πειθαρχική δίωξη κατά των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ξάνθη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λάρισα: Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που φορτηγό παρασύρει μεταλλική γέφυρα και καταλήγει σε μάντρα επιχείρησης
- Κρήτη: Στον ανακριτή η 25χρονη μητέρα και ο σύντροφός της για την κακοποίηση της 3χρονης στα Χανιά
- Τζον Τραβόλτα: Δηλώνει ότι ο μπερές που δεν αποχωρίζεται, τον έβαλε στις λίστες των πιο καλοντυμένων
- Βίντεο-σοκ: Ποδηλάτης άρπαξε από τον λαιμό γυναίκα οδηγό και την γρονθοκόπησε στη μέση του δρόμου
- Κρήτη: Τα «χαμένα» 4 λεπτά και οι φωνές – Τα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου του Αλέξανδρου Δασκαλάκη
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς αποκαλύφθηκαν τα κυκλώματα – Τα στοιχεία από την επιχείρηση «Θερισμός» του ελληνικού FBI



