Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βραβείο καινοτομίας για νέους επιστήμονες από την Merck Serono

Βραβείο καινοτομίας για νέους επιστήμονες από την Merck Serono

Η Merck Serono πραγματοποιεί και φέτος τη διοργάνωση του Βραβείου Καινοτομίας 2014. Αυτή η παγκόσμια πρωτοβουλία απευθύνεται σε πτυχιούχους πανεπιστημίων και μεταδιδακτορικούς στους τομείς της ιατρικής, της βιοτεχνολογίας, της βιοπληροφορικής, της βιοχημείας και της φαρμακολογίας, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την ανακάλυψη και την ανάπτυξη νέων φαρμάκων.

Η Merck Serono, ο βιοφαρμακευτικός κλάδος της Merck, πραγματοποιεί και φέτος τη διοργάνωση του Βραβείου Καινοτομίας 2014. Αυτή η παγκόσμια πρωτοβουλία απευθύνεται σε πτυχιούχους πανεπιστημίων και μεταδιδακτορικούς στους τομείς της ιατρικής, της βιοτεχνολογίας, της βιοπληροφορικής, της βιοχημείας και της φαρμακολογίας, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την ανακάλυψη και την ανάπτυξη νέων φαρμάκων.

Μπορούν επίσης να συμμετάσχουν και πτυχιούχοι MBA με εμπειρία στις βιοεπιστήμες. Αίτηση μπορούν να κάνουν ταλαντούχοι μελλοντικοί επιστήμονες απ’ όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν μέσω δικτύου στη διεύθυνση innovationcup.merckserono.com μέχρι τις 15 Μαρτίου 2014.

Το θερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάρκειας μίας εβδομάδας, θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 18 Ιουλίου 2014, στο Ντάρμστατ της Γερμανίας.

Το Βραβείο Καινοτομίας της Merck Serono προσφέρει σε 30 συμμετέχοντες που θα επιλεγούν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τα βασικά σημεία της έρευνας και ανάπτυξης στη φαρμακευτική βιομηχανία, σε ένα θερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας μίας εβδομάδας.

Οι συμμετέχοντες, οργανωμένοι σε ομάδες, θα αναπτύξουν ιδέες για να επιτύχουν καινοτομίες στην ογκολογία, την ανοσο-ογκολογία, τις αυτοάνοσες ασθένειες, τη χημική μηχανική και τη βιομηχανολογία, τη σύνθεση φαρμάκων, καθώς και σε Ιατρικές Συσκευές/Ηλεκτρονική Υγεία και θα επεξεργασθούν αυτές τις ιδέες σε συγκεκριμένα ερευνητικά προγράμματα με τη βοήθεια εκπαιδευτών.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει ανακάλυψη και ανάπτυξη νέων φαρμάκων και ποιες απαιτήσεις πρέπει να πληρούνται προκειμένου να διατεθούν με επιτυχία τα νέα φάρμακα στην αγορά. Στο τέλος του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι ομάδες θα παρουσιάσουν τα ερευνητικά έργα τους σε μια ομάδα κριτών που θα αποτελείται από στελέχη της Merck και εξωτερικούς εμπειρογνώμονες.

Η ομάδα που θα παρουσιάσει το πιο πειστικό ερευνητικό πρόγραμμα θα κερδίσει το Βραβείο Καινοτομίας, το οποίο περιλαμβάνει και χρηματικό έπαθλο € 10.000.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο Ντάρμστατ της Γερμανίας από 13 ως 18 Ιουλίου. Η Merck θα αναλάβει τα έξοδα ταξιδίου καθώς και το κόστος σίτισης και διαμονής.

Το Βραβείο Καινοτομίας της Merck Serono πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τότε που καθιερώθηκε το 2011. Με αυτή την πρωτοβουλία, η Merck Serono θέλει να προωθήσει την προσωπική ανάπτυξη των μεταπτυχιακών φοιτητών που παρουσιάζουν δυνατότητες να γίνουν οι κορυφαίοι ερευνητές ή τα στελέχη του αύριο. Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα λειτουργεί ως φόρουμ ανταλλαγής ιδεών για ιατρικές καινοτομίες. Επτά από τις ιδέες που αναπτύχθηκαν στα αντίστοιχα θερινά προγράμματα των πρόσφατων ετών βρίσκονται τώρα σε διαδικασία περαιτέρω επεξεργασίας από ερευνητές της Merck· αρκετοί από εκείνους που πήραν μέρος στα προηγούμενα προγράμματα εμπλέκονται σε αυτή τη διαδικασία.

health.in.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024