Β.Μιχαλολιάκος: Εύχομαι καλή επιτυχία στον Γιάννη Μελά
Ένα βήμα πιο κοντά στο να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του βρέθηκε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega. Επισήμως ανακοίνωσε ότι δεν θέλει ακόμα να κάνει δηλώσεις, γιατί υπάρχει έργο να γίνει στην πόλη, ωστόσο, εξέφρασε την άποψη ότι «οι πολίτες ζητούν από τον ίδιο να είναι και πάλι υποψήφιος». Αιχμηρός υπήρξε έναντι του Γιάννη Μελά, ο οποίος αναμένεται να είναι υποψήφιος για τον Δήμο.
Ένα βήμα πιο κοντά στο να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του βρέθηκε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega.
Επισήμως ανακοίνωσε ότι δεν θέλει ακόμα να κάνει δηλώσεις, γιατί υπάρχει έργο να γίνει στην πόλη, ωστόσο, εξέφρασε την άποψη ότι από την καθημερινή του επαφή με τον κόσμο, «θέλουν να είναι και πάλι υποψήφιος».
Μάλιστα είπε ότι ο ίδιος έχει διεισδυτικότητα και σε άλλους χώρους πέραν του χώρου από τον οποίο ο ίδιος προέρχεται.
Αιχμηρός υπήρξε έναντι του Γιάννη Μελά, ο οποίος παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος και αναμένεται να είναι υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
«Καταλαβαίνω ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θέλουν κομματικούς υποψήφιους, είναι γιος του βουλευτή Π.Μελά και δεν θέλει να τον πικράνει. Εγώ δεν κρατάω πικρίες και του εύχομαι καλή επιτυχία» είπε χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση για το αν θα πρέπει οι υποψήφιοι δήμαρχοι να παραιτηθούν από το βουλευτικό τους αξίωμα, είπε: «εγώ δεν είμαι σε θέση να δώσω συμβουλές να δώσω σε κανέναν. Προσωπικά είμαι περήφανος που το έκανα.»
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).