Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Audi και η Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

H Audi και η Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Στο πλαίσιο της χορηγίας της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Kosmocar - Audi και την Audi Financial Services, δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους συνεδριακούς χώρους του Ζαππείου Μεγάρου.

Στο Ζάππειο Μέγαρο και ειδικότερα σε μία από τις δύο συνεδριακές αίθουσες πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη χορηγία της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τις Kosmocar – Audi και Audi Financial Services.

Την παρουσίαση ξεκίνησε ο κ. Δημήτρης Καραμήτσος – Τζιράς (Πληρεξούσιος Υπουργός Α΄, Επικεφαλής Γραφείου Ελληνικής Προεδρίας), ο οποίος αφού ανέφερε ότι η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα για το πρώτο εξάμηνο του 2014 είναι θεσμικό καθήκον και ταυτόχρονα μια εθνική προσπάθεια για να ενισχυθεί η αξιοπιστία της χώρας, ευχαρίστησε την Kosmocar – Audi και την Audi Financial Services για την ουσιαστική υποστήριξη της Ελληνικής Προεδρίας.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Δημήτρης Καββούρης, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Audi αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους η Kosmocar – Audi ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση ενδιαφέροντος προσφοράς χορηγιών που απηύθυνε το υπουργείο Εξωτερικών, για την κάλυψη των οργανωτικών αναγκών της Ελληνικής Προεδρίας, συμμετέχοντας έτσι στην εθνική προσπάθεια της χώρας μας, η οποία θα βοηθήσει στην ενίσχυση της εικόνας και της αξιοπιστίας της έναντι των εταίρων μας.

Με το πέρας της συνάντησης πραγματοποιήθηκε ξενάγηση ειδικά για τους εκπροσώπους του Τύπου σε όλους τους χώρους του Ζαππείου, οι οποίοι ανακαινίσθηκαν και διαμορφώθηκαν κατάλληλα για τις ανάγκες κάλυψης της Ελληνικής Προεδρίας.

Η Kosmocar – Audi έχει παραχωρήσει έναν στόλο 69 οχημάτων, τον οποίο και υποστηρίζει τεχνικά σε 24ωρη βάση, επτά ημέρες την εβδομάδα μέσω των σημείων τεχνικής εξυπηρέτησης.

Επιπλέον ανέλαβε και την εκπαίδευση των οδηγών από επαγγελματίες εκπαιδευτές της Audi, ώστε να είναι εξοικειωμένοι με τα συγκεκριμένα μοντέλα και να μεταφέρουν με ασφάλεια τους πολιτικούς και τους αξιωματούχους στον προορισμό τους.

Τέλος, τα αυτοκίνητα έχουν ασφαλισθεί από την Audi Financial Services για όλο το διάστημα της Ελληνικής Προεδρίας.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024