Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Citroen C4 Cactus Aventure Concept: Ανήσυχο πνεύμα

Citroen C4 Cactus Aventure Concept: Ανήσυχο πνεύμα

Η γαλλική φίρμα αποκάλυψε μια πρωτότυπη έκδοση του C4 Cactus και η οποία θα κάνει πρεμιέρα μαζί του στη Γενεύη δίνοντας μια πιο περιπετειώδη διάσταση στον εκκεντρικό χαρακτήρα του νέου μοντέλου των Γάλλων.


Η γαλλική φίρμα αποκάλυψε προσφάτως την έκδοση παραγωγής του C4 Cactus το οποίο θα παρουσιαστεί στην προσεχή έκθεση της Γενεύης και θα λανσαριστεί στη συνέχεια, επιχειρώντας να ανατρέψει τις αντιλήψεις για το καρέ σχεδιασμός-άνεση-πρακτικότητα-αποδοτικότητα στην κατηγορία των προτάσεων με αστικό χαρακτήρα.

Η Citroen σκέφτηκε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το νέο σκεπτικό που εκπροσωπεί το C4 Cactus ως έκδοση παραγωγής, συνοδεύοντάς την εκθεσιακή του πρώτη στην προσεχή ελβετική έκθεση, με ένα πρωτότυπο το οποίο επενδύει περισσότερο στα εξω-αστικά στοιχεία του αυτοκινήτου «πατώντας» και ενισχύοντας χαρακτηριστικά όπως η αυξημένη του απόσταση από το έδαφος αλλά και η εκκεντρική εμφάνισή του.

Έτσι, το πρωτότυπο Citroen C4 Cactus Aventure διαθέτει πιο off-road χαρακτηριστικά όπως οι προστατευτικές μπάρες μπροστά τα επίσης «προστατευμένα» φωτιστικά σώματα, οι διογκωμένοι θόλοι που αποκτούν δικά τους προστατευτικά και φιλοξενούν νέα ελαστικά για απαιτητικότερες διαδρομές καθώς και η μπαγκαζιέρα οροφής η οποία συμπληρώνεται από ενσωματωμένα φωτιστικά σώματα. Η off-road μεταμόρφωση ολοκληρώνεται και με την προσθήκη μιας ψηλότερης ανάρτησης που να ταιριάζει με το υπόλοιπο περιπετειώδες σκεπτικό του πρωτοτύπου.

auto.in.gr

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024