Εκδήλωση για την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη και αύριο, Παρασκευή, με πρωτοβουλία της ευρωομάδας της Αριστεράς και του ευρωβουλευτή του
ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή στο Ελληνικό Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στην έναρξη της εκδήλωσης θα
απευθύνει χαιρετισμό η πρόεδρος της ευρωομάδας της Αριστεράς Γκάμπι Τσίμερ και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Εκδήλωση για την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη και αύριο, Παρασκευή, με πρωτοβουλία της ευρωομάδας της Αριστεράς και του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή στο Ελληνικό Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Λ.Αμαλίας 8).
Στην έναρξη της εκδήλωσης θα απευθύνει χαιρετισμό η πρόεδρος της ευρωομάδας της Αριστεράς Γκάμπι Τσίμερ και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και θα μιλήσουν ευρωβουλευτές της Αριστεράς από Γερμανία, Γαλλία, Κύπρο, Ισπανία και Πορτογαλία, πανεπιστημιακοί και πολιτικοί.
Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
Πέμπτη
08:45 – 09:00 Εισήγηση : • GabiZimmer, ευρωβουλευτής και Πρόεδρος GUE/NGL
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).