Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θερμή υποδοχή της Λαμποράλ Κούτσα στον Λαμάρ Όντομ

Θερμή υποδοχή της Λαμποράλ Κούτσα στον Λαμάρ Όντομ

Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν οι φίλαθλοι της Λαμποράλ Κούτσα και τα ισπανικά ΜΜΕ στον Λαμάρ Όντομ κατά την άφιξή του στη Βιτόρια. Ο Αμερικανός NBAερ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Μπιλμπάο και εν συνεχεία έφτασε οδικώς στη Βιτόρια. Ειδική εκδήλωση είχε προετοιμάσει η ομάδα και οι τοπικές αρχές για την παρουσία του Όντομ στην πλατεία της "Virgen Blanca" στο κέντρο της πόλης.

Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν οι φίλαθλοι της Λαμποράλ Κούτσα και τα ισπανικά ΜΜΕ στον Λαμάρ Όντομ κατά την άφιξή του στη Βιτόρια. Ο Αμερικανός NBAερ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Μπιλμπάο και εν συνεχεία έφτασε οδικώς στη Βιτόρια. Ειδική εκδήλωση είχε προετοιμάσει η ομάδα και οι τοπικές αρχές για την παρουσία του Όντομ στην πλατεία της «Virgen Blanca» στο κέντρο της πόλης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Βιτόρια, πολύ ευτυχισμένος που ανήκω πλέον στην ομάδα της Μπασκόνια. Εύχομαι να κάνουμε μαζί μία μεγάλη σεζόν» ήταν τα πρώτα λόγια του Όντομ ως παίκτη της Λαμποράλ Κούτσα.

Ο Ιταλός τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Σέρτζιο Σκαριόλο, δήλωσε: «Είναι ένας έξυπνος παίκτης και από τους πιο έξυπνους στο ΝΒΑ. Είχα συζητήσει μαζί του και πιστεύω ότι μπορεί να μας βοηθήσει στο γήπεδο. Η προτεραιότητα του είναι να παίξει καλό μπάσκετ και να το απολαύσει, όλα αυτά μου δίνουν ένα καλό συναίσθημα».

Στην Ευρωλίγκα, ο Λαμάρ Όντομ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 8η αγωνιστική της φάσης των «16» (1η δηλαδή του δεύτερου γύρου), ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα το ερχόμενο Σάββατο (22/2), απέναντι στη Βαγιαδολίδ για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024