Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στις 4 Μαΐου ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας

Στις 4 Μαΐου ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας

Τη διοργάνωση του 3ου Ημιμαραθωνίου δρόμου της Αθήνας ανακοίνωσαν σήμερα και επίσημα ο Δήμος Αθηναίων και ο ΣΕΓΑΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 4 Μαΐου με τη βοήθεια και στήριξη και της Περιφέρειας Αττικής.

Τη διοργάνωση του 3ου Ημιμαραθωνίου δρόμου της Αθήνας ανακοίνωσαν σήμερα και επίσημα ο Δήμος Αθηναίων και ο ΣΕΓΑΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 4 Μαΐου με τη βοήθεια και στήριξη και της Περιφέρειας Αττικής.

Στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, παραβρέθηκαν και μίλησαν ο δήμαρχος Αθήνας, Γιώργος Καμίνης, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Δημήτρης Κατσικάρης, και η αντιδήμαρχος Αθήνας και πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού, Μέλλη Παπαχελά, ενώ το «παρών» έδωσαν στελέχη και μέλη του ΔΣ της ομοσπονδίας, παλιοί δρομείς και ο Γρηγόρης Λαμπράκης, γιος του αγωνιστή της Ειρήνης που φέρει το όνομά του.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ στις δηλώσεις του, στάθηκε στο γεγονός ότι από φέτος ο αγώνας παίρνει διεθνή χαρακτήρα με τη συμμετοχή χιλιάδων αθλητών από το εξωτερικό, αλλά και 300 δρομέων από την Ιαπωνία, στη μεγάλη αύξηση των συμμετοχών που φέτος θα φθάσουν τους 15.000 (+60% σε σχέση με το 2013) και στην αποφασιστικότητα της ομοσπονδίας να καθιερώσει τον αγώνα και να βγάλει τους Αθηναίους στους δρόμους της πόλης.

Ο κ. Καμίνης μίλησε για ενθαρρυντικά σημάδια προόδου της διοργάνωσης και υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται στην αφετηρία του αγώνα, ενώ ο κ. Κατσικάρης τόνισε ότι η Περιφέρεια θα σταθεί και αυτή τη φορά στο πλευρό των διοργανωτών.

Μετά από συμφωνία των διοργανωτών με τον εμπορικό σύλλογο της Αθήνας, τα καταστήματα στο κέντρο της πόλης για την Κυριακή 4 Μαϊου, θα ανοίξουν στις 12:00, οπότε θα έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες, και ο κόσμος θα μπορεί να τα επισκεφθεί. Το κόστος συμμετοχής για κάθε δρομέα στον Ημιμαραθώνιο θα είναι 15 ευρώ και 10 για τα 5 χλμ., ενώ για τα 3 χλμ. η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024