Σάντος και Φύσσας στη Βραζιλία για ενημέρωση από τη FIFA
Ενημέρωση στις Εθνικές ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινά από την Τρίτη έως την Παρασκευή η FIFA στη Φλοριανάπολις, μια πόλη στο νότιο τμήμα της Βραζιλίας. Η αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας βρίσκεται από την Τρίτη στη Φλοριανόπολις. Την αποτελούν ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Φερνάντο Σάντος, ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων, Τάκης Φύσσας, και ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΕΠΟ, Γιάννης Φαρφαρέλλης.
Ενημέρωση στις Εθνικές ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινά από την Τρίτη έως την Παρασκευή η FIFA στη Φλοριανάπολις, μια πόλη στο νότιο τμήμα της Βραζιλίας.
Σε αυτές τις τεχνικές συναντήσεις, στις οποίες θα παραστεί επίσης ο γενικός γραμματέας της παγκόσμιας συνομοσπονδίας, Ζερόμ Βαλκ, οι 32 συμμετέχουσες ομάδες θα εκπροσωπηθούν από αντιπροσωπείες με επικεφαλής τους προπονητές τους, ενώ στη διάρκεια των συναντήσεων θα πραγματοποιηθεί και σεμινάριο με θέμα την ασφάλεια του τουρνουά.
Η αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας βρίσκεται από την Τρίτη στη Φλοριανόπολις. Την αποτελούν ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Φερνάντο Σάντος, ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων, Τάκης Φύσσας, και ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΕΠΟ, Γιάννης Φαρφαρέλλης.
Μετά το πέρας του σεμιναρίου η αντιπροσωπεία θα μεταβεί στο Αρακαζού, την πόλη που θα αποτελέσει έδρα της Εθνικής Ελλάδας στη Βραζιλία, προκειμένου να γίνει εκ νέου έλεγχος στο προπονητικό κέντρο που έχει επιλεγεί, αλλά και στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις.
Μετά τη Βραζιλία η αποστολή της ΕΠΟ θα επιστρέψει στην Ευρώπη και θα παραστεί στην κλήρωση για την προκριματική φάση του EURO 2016, που θα πραγματοποιηθεί στη Νίκαια της Γαλλίας την προσεχή Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League (vids)
- Πλήρες ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπασκόνια, πριν τον «τελικό» με Παναθηναϊκό
- Ο «δρόμος» της ΑΕΚ στο Champions League – Πότε είναι οι αγώνες
- Τραυματίστηκε o Καρέτσας και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια (vid)
- Πότε θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ
- Ο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε ότι είναι ξεπεσμένος ελίτ και ότι ο Λανουά είναι ακατάλληλος αρχιδιαιτητής (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442