Την ένταξή της στη ΔΗΜΑΡ προαναγγέλλει η Μαριλένα Κοππά
Την ένταξή της στη ΔΗΜΑΡ προαναγγέλλει η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά, εξαπολύοντας νέα πυρά κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου. Σε συνέντευξή της λέει πως ο Φώτης Κουβέλης «θέλει να συσπειρώσει τις κατακερματισμένες δυνάμεις του χώρου», ενώ «το σημερινό ΠΑΣΟΚ - μ' αυτή του την ηγεσία, τις πολιτικές του επιλογές και επειδή έχει χάσει τη διακριτότητά του από την ΝΔ-δεν μπορεί».
Την ένταξή της στη ΔΗΜΑΡ προαναγγέλλει η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά, εξαπολύοντας νέα πυρά κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Σε συνέντευξή της στον Τύπο της Κυριακής λέει πως ο Φώτης Κουβέλης «θέλει να συσπειρώσει τις κατακερματισμένες δυνάμεις του χώρου» ενώ «το σημερινό ΠΑΣΟΚ – μ’ αυτή του την ηγεσία, τις πολιτικές του επιλογές και επειδή έχει χάσει τη διακριτότητά του από την ΝΔ-δεν μπορεί».
Και προσθέτει: «Ο σοσιαλδημοκρατικός χώρος είναι αναγκαίος για τη σταθερότητα του πολιτικού συστήματος. Σε αυτό το πλαίσιο κι εάν δεν υπήρχε η ΔΗΜΑΡ ως χώρος θα έπρεπε να την εφεύρουμε».
Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ αντιτίθεται στην κυβερνητική απόφαση για ευρωεκλογές με σταυροδοσία και τόνισε ότι οι «58» έδωσαν στον Ευάγγελο Βενιζέλο τη δυνατότητα για μια ακόμη «επίδειξη ηγεμονισμού».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.