Δεν αποκλείει ευρωψηφοδέλτιο με Ψαριανό-Παπαδόπουλο ο Φ.Κουβέλης
Ανοιχτό αφήνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, σε συνέντευξή του στα Νέα Σαββατοκύριακο, το ενδεχόμενο να υπάρξουν στο ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ στελέχη που είχαν προσεγγίσει τους 58, όπως οι Γρηγόρης Ψαριανός και Ανδρέας Παπαδόπουλος. Όσο για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τονίζει πως η συναίνεση του κόμματός του στη στήριξη του προτεινόμενου από την κυβέρνηση προσώπου βρίσκεται σε συνάρτηση με την ασκούμενη πολιτική.
Όσον αφορά στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τονίζει πως η συναίνεση του κόμματός του στη στήριξη του προτεινόμενου από την κυβέρνηση προσώπου βρίσκεται σε συνάρτηση με την ασκούμενη πολιτική.
«Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, αλλά εκλογές θα γίνουν αν η κυβέρνηση συνεχίσει την ίδια πολιτική» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, επαναλαμβάνει ότι δεν πρόκειται να συνομιλήσει με τους «58», επιμένει στη δημιουργία του τρίτου πόλου και αρνείται ότι αυτός αφορά μόνο τη ΔΗΜΑΡ και κάποια μεμονωμένα πρόσωπα, ενώ αποδίδει σε επιλογή του κ. Λοβέρδου το γεγονός ότι δεν προχώρησε η συνεργασία τους για τις ευρωεκλογές.
*Διαβάστε τη συνέντευξη του Φ.Κουβέλη στα Νέα Σαββατοκύριακο
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ενισχύει την ακαδημία του ο Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον 17χρονο επιθετικό, Γκάμπριελ Κοντράσι
- «Τι συμβαίνει στο κεφάλι του Τραμπ;» – Η δύσκολη τέχνη της ερμηνείας των δηλώσεων ενός αλλοπρόσαλλου ηγέτη
- Eurostat: Μεγάλες ανισότητες στον κατώτατο μισθό των χωρών της ΕΕ – Πού βρίσκεται η Ελλάδα
- Ιράν: Δηλώνει έτοιμο για δίκαιες συνομιλίες με τις ΗΠΑ, όχι όμως για τις αμυντικές του ικανότητες
- Τεχνητή νοημοσύνη στην εργασία: Πώς τα εργαλεία μεταγραφής απειλούν το απόρρητο και θεμελιώδη δικαιώματα
- Eurovision 2026: Ποια κληρονόμος του οίκου Swarovski θα παρουσιάσει τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού στη Βιέννη

