
Διευκολύνεται η ηλεκτροδότηση νεοανεγειρόμενων οικοδομών
Τέρμα στη γραφειοκρατία που ταλαιπωρούσε μέχρι σήμερα όσους επιδίωκαν να ηλεκτροδοτήσουν νεοανεγειρόμενη οικοδομή βάζει ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης. Εγκύκλιο που εξέδωσε ο κ. Θεοχάρης για την εφαρμογή διατάξεων του Ν.4223/13 προβλέπει πως από την 1η Ιανουαρίου 2014 δεν ισχύει η διαδικασία προσκόμισης στις Εφορίες δικαιολογητικών για την ηλεκτροδότηση οικοδομών.
Τέρμα στη γραφειοκρατία που ταλαιπωρούσε μέχρι σήμερα όσους επιδίωκαν να ηλεκτροδοτήσουν νεοανεγειρόμενη οικοδομή βάζει ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης.
Εγκύκλιο που εξέδωσε ο κ. Χ. Θεοχάρης για την εφαρμογή διατάξεων του Ν.4223/13 προβλέπει πως από την 1η Ιανουαρίου 2014 δεν ισχύει η διαδικασία προσκόμισης στις Εφορίες δικαιολογητικών για την ηλεκτροδότηση οικοδομών.
Έτσι, δίνεται τέλος στην ταλαιπωρία φορολογουμένων που για να πάρουν ρεύμα οι νεοανεγειρόμενες οικοδομές τους, έπρεπε να επισκεφτούν την εφορία και να προσκομίσουν τον πίνακα ελάχιστου κόστους οικοδομής και τις σχετικές αποδείξεις, ώστε να τους χορηγηθεί η σχετική βεβαίωση ηλεκτροδότησης.
Η εγκύκλιος Θεοχάρη αναφέρει ότι βεβαιώσεις θα χορηγούνται μόνο για ηλεκτροδότηση ακινήτων σε οικοδομές /κατασκευές για τις οποίες προσκομίστηκαν στις ΔΟΥ οι τελικοί πίνακες οικοδομής μέχρι 31-12-2013.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Πως να σκοτώσετε τη Μελάνια Τραμπ» – Βίντεο από το Ιράν ενθαρρύνει τη δολοφονία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ
- Πυρκαγιές: Η άλλη όψη του ελληνικού καλοκαιριού
- Ο «σκοτεινός και βίαιος υπόκοσμος» της παράνομης διακίνησης ερπετών σε ένα νέο ντοκιμαντέρ
- Το φετινό Ελ Νίνιο θα είναι «το ισχυρότερο που έχει καταγραφεί ποτέ» – Κακά μαντάτα για τον καιρό μέχρι το 2027
- «Περιμένει άμεσα τον Μάγερ στην Ολλανδία η ΑΕΚ»
- Άνω Λιόσια: «Ήθελα να δω εάν είχε νερό ή βενζίνη» – Τι λέει ο 85χρονος που προκάλεσε φωτιά στο γκαράζ του σπιτιού του

