
Διευκολύνεται η ηλεκτροδότηση νεοανεγειρόμενων οικοδομών
Τέρμα στη γραφειοκρατία που ταλαιπωρούσε μέχρι σήμερα όσους επιδίωκαν να ηλεκτροδοτήσουν νεοανεγειρόμενη οικοδομή βάζει ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης. Εγκύκλιο που εξέδωσε ο κ. Θεοχάρης για την εφαρμογή διατάξεων του Ν.4223/13 προβλέπει πως από την 1η Ιανουαρίου 2014 δεν ισχύει η διαδικασία προσκόμισης στις Εφορίες δικαιολογητικών για την ηλεκτροδότηση οικοδομών.
Τέρμα στη γραφειοκρατία που ταλαιπωρούσε μέχρι σήμερα όσους επιδίωκαν να ηλεκτροδοτήσουν νεοανεγειρόμενη οικοδομή βάζει ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης.
Εγκύκλιο που εξέδωσε ο κ. Χ. Θεοχάρης για την εφαρμογή διατάξεων του Ν.4223/13 προβλέπει πως από την 1η Ιανουαρίου 2014 δεν ισχύει η διαδικασία προσκόμισης στις Εφορίες δικαιολογητικών για την ηλεκτροδότηση οικοδομών.
Έτσι, δίνεται τέλος στην ταλαιπωρία φορολογουμένων που για να πάρουν ρεύμα οι νεοανεγειρόμενες οικοδομές τους, έπρεπε να επισκεφτούν την εφορία και να προσκομίσουν τον πίνακα ελάχιστου κόστους οικοδομής και τις σχετικές αποδείξεις, ώστε να τους χορηγηθεί η σχετική βεβαίωση ηλεκτροδότησης.
Η εγκύκλιος Θεοχάρη αναφέρει ότι βεβαιώσεις θα χορηγούνται μόνο για ηλεκτροδότηση ακινήτων σε οικοδομές /κατασκευές για τις οποίες προσκομίστηκαν στις ΔΟΥ οι τελικοί πίνακες οικοδομής μέχρι 31-12-2013.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η άγρια δολοφονία μοντέλου που «πάγωσε» την Ελβετία – Τη σκότωσε και τη διαμέλισε με πρωτοφανή αγριότητα
- Τζόλης: «Ειπώθηκαν άσχημα πράγματα για μένα…» (vid)
- Ρόδος: Ουρές και ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο – Ποιος ο λόγος
- Γιάννης Παπαμιχαήλ για Γιώργο Θεοφάνους: «Τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»
- Ενισχύεται η δημοτική συγκοινωνία του Δήμου Νέας Σμύρνης
- Κομισιόν για νέες απειλές Τραμπ για δασμούς: «Όταν υπογράφεις συμφωνία με την ΕΕ, ξέρεις ότι αυτό θα πάρεις»