Τα ξενοδοχεία «Μεγάλη Βρεταννία» και «King George» είναι έτοιμα να υποδεχθούν όλους όσοι επιθυμούν να γιορτάσουν με ξεχωριστό τρόπο τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου έχει ετοιμάσει μοναδικά μενού, που θα εκπλήξουν ακόμη και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες.

Το μενού για τη Happy Valentine’s Day στο Tudor Hall του «King George» περιλαμβάνει κουαρτέτο θαλασσινών, γρανίτα αγριοφράουλας με σιρόπι μπαλσάμικο, μοσχαρίσια φιλετάκια, καρδιά σοκολάτας γάλακτος με φράουλες και βατόμουρα (τιμή κατ’ άτομο, 68 ευρώ).

Το αντίστοιχο μενού στο GB Roof Garden της «Μεγάλης Βρεταννίας» περιλαμβάνει σαλάτα με καβούρι και αβοκάντο, λαυράκι ατμού και αχνιστά κυδώνια με σαμπάνια, σπιτικά ραβιόλι, γρανίτα baccarat, μοσχαρίσιο φιλέτο και εκλεκτά χειμωνιάτικα λαχανικά με τρούφα, τάρτα φουντουκιού και μους λευκής σοκολάτας (τιμή κατ’ άτομο, 75 ευρώ).

Καλή σας διασκέδαση!