Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιτσιρικάς είπε ότι είναι νάνος όταν τον έπιασαν να οδηγεί ΙΧ

Πιτσιρικάς είπε ότι είναι νάνος όταν τον έπιασαν να οδηγεί ΙΧ

Ένας 10χρονος Νορβηγός έδωσε μια πρωτότυπη δικαιολογία στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν να έχει ρίξει το αυτοκίνητο των γονιών του σε ένα χαντάκι, σήμερα το πρωί: τους είπε ότι είναι... νάνος και έχει ξεχάσει στο σπίτι το δίπλωμα οδήγησης. Ο πιτσιρικάς βγήκε τη βόλτα του, παίρνοντας μαζί του την μόλις 18 μηνών αδελφή του.

Ένας 10χρονος Νορβηγός έδωσε μια πρωτότυπη δικαιολογία στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν να έχει ρίξει το αυτοκίνητο των γονιών του σε ένα χαντάκι, σήμερα το πρωί: τους είπε ότι είναι… νάνος και έχει ξεχάσει στο σπίτι το δίπλωμα οδήγησης.

Ο μικρός ζει κοντά στην Ντόκα, μια πόλη 110 χιλιόμετρα βορείως του Όσλο. Γύρω στις 06:00 το πρωί της Τετάρτης, έβαλε την αδελφούλα του, μόλις 18 μηνών, στο αυτοκίνητο και ξεκίνησε να επισκεφθεί τους παππούδες του στο Βάλντρες, μια πόλη σε απόσταση 60 χιλιομέτρων.

Το αγόρι οδήγησε για 10 χιλιόμετρα, αλλά σε μια στροφή έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο χαντάκι, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Ο χειριστής ενός εκχιονιστικού μηχανήματος τον βρήκε και ειδοποίησε την αστυνομία, καθώς δεν πείστηκε από τον εξωφρενικό ισχυρισμό ότι το παιδί ήταν στην πραγματικότητα ένας ενήλικας νάνος.

«Οι γονείς ξύπνησαν και ανακάλυψαν ότι τα παιδιά τους έλειπαν και κάποιος είχε πάρει το αυτοκίνητό τους. Ήταν πολύ ταραγμένοι, όπως μπορείτε να φανταστείτε» είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Βεστ Όπλαντ.

Η αστυνομία πάντως έκλεισε την υπόθεση, χωρίς να απαγγείλει κατηγορίες σε κανέναν. «Μιλήσαμε στους γονείς και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα προσέχουν πολύ, τόσο τα παιδιά τους όσο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους» είπε ο εκπρόσωπος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024