O Σουμάχερ δεν ανταποκρίνεται σε εξωτερικά ερεθίσματα
Μόνο ανακλαστικές συσπάσεις εμφανίζει ο Μίκαελ Σουμάχερ στην προσπάθεια που κάνουν τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι θεράποντες ιατροί του για να τον επαναφέρουν τον παγκόσμιο πρωταθλητή από το κώμα στο οποίο βρίσκεται εξαιτίας του ατυχήματος που συνέβη στις 29 Δεκεμβρίου ενώ έκανε σκι, όπως δημοσιοποίησε η γερμανική Bild Zeitung και αναμεταδόθηκε από το Sports Fox.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Bild, η σύζυγος του Σουμάχερ, Κορίνα, συνεχίζει να περνάει τις ημέρες της στο πλάι του άντρα της, μιλώντας του. Όπως γράφει η γερμανική έκδοση, ασθενείς στην κατάσταση του Σουμάχερ έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης όταν ακούν συνέχεια μια γνώριμη φωνή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- «Η Ναϊμέγκεν συμφώνησε με τον Τάντιτς» (pic)
- «Η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού»
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τη μεταγραφή του Ντιομαντέ – Συμφωνία 100 εκατομμυρίων με τη Λειψία
- Ο Χεζόνια επέστρεψε στο NBA – Αυτό είναι το συμβόλαιο με τους Καβαλίερς
- Νόρις: «Από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου»
- Ελλάδα – Τουρκία 94-73: Επιβλητικοί οι Παίδες, νίκησαν με ανατροπή
- Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά – Το τελευταίο ήταν αλματάρα» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442