Στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ – Μπενφίκα ο Πλατινί
Την επιβεβαίωση πως θα παραστεί στις 20 Φεβρουαρίου στην Τούμπα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα έστειλε με επιστολή προς τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα, ο πρόεδρος της διεθνούς ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί. Παράλληλα ο Γάλλος παράγοντας εξέφρασε επιθυμία να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης του Δικέφαλου με τους «Αετούς» της Λισσαβόνας για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.
Την επιβεβαίωση πως θα παραστεί στις 20 Φεβρουαρίου στην Τούμπα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα έστειλε με επιστολή προς τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα, ο πρόεδρος της διεθνούς ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί.
Παράλληλα ο Γάλλος παράγοντας, ο οποίος είχε βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας και τον Νοέμβριο του 2005 για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Στουτγκάρδη, εξέφρασε επιθυμία να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης του Δικέφαλου με τους «Αετούς» της Λισσαβόνας για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.
Η επιστολή του κ. Πλατινί αναφέρει:
«Αγαπητέ Ζήση,
Το γραφείο μου είναι ήδη σε επαφή με τον σύλλογό σας, ωστόσο είναι θέμα αρχής να σε ενημερώσω προσωπικά ότι αντιπροσωπείες της UEFA και της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Μπενφίκα στις 20 Φεβρουαρίου. Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ανυπομονώ να έρθω στο γήπεδο της Τούμπας και να παρακολουθήσω ένα μεγάλο ματς».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΔΣΑ: Αντίθετος στη ρύθμιση των 72 δόσεων για φορολογικές και ασφαλιστικές οφειλές – Ζητά 120
- «Ανατολή και ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο»: Τι γράφουν στις ΗΠΑ για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA
- Το σκάνδαλο των υποκλοπών σκεπάζει το Μαξίμου και ο Μητσοτάκης μιλά για βελτίωση για το Κράτος Δικαίου
- «Και βέβαια θα φτάσουμε στην Ιθάκη»: Ο διάλογος του Τσίπρα με την 96χρονη κυρία Κατερίνα στο Χαλάνδρι
- Η κατάρα του Met Gala κράτησε τον Σαλαμέ μακριά από την Τζένερ – «Αν εμφανιστείς εκεί, χωρίζεις»
- Ανδρουλάκης: Το Σύνταγμα κ. Μητσοτάκη δεν είναι σανίδα σωτηρίας για μια κυβέρνηση σε αποδρομή


