Γκολ… σφύριξα και έληξε στη νίκη του ΠΑΣ επί του Παναιτωλικού
Με γκολ του Κίτσου (ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 73') στην εκπνοή του αγώνα (93'), ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων, σε αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έκανε το «3 στα 3» υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πετράκη και ανέβηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, ξεπερνώντας τον σημερινό του αντίπαλο.
Με γκολ του Κίτσου (ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 73′) στην εκπνοή του αγώνα (93′), ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων, σε αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έκανε το «3 στα 3» υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πετράκη και ανέβηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, ξεπερνώντας τον σημερινό του αντίπαλο.
Μετά από έναν κακό πρώτο 20λεπτο, όπου το μόνο αξιοσημείωτο ήταν ο τραυματισμός (πιθανότατα θλάση) του Θεοδωρίδη, οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 25΄, με το σουτ του Γιάκου να φεύγει μόλις άουτ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 34΄, με το δυνατό σουτ του Μπακάκη που εξουδετέρωσε δύσκολα ο Βελλίδης, ενώ στο 37΄ ο Ραφαέλ έδιωξε σε κόρνερ την επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Ακόστα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ακόμη ένα καλό σουτ του Μπακάκη (47΄), που και πάλι βρήκε σε ετοιμότητα τον Βελλίδη, αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε πολύ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθούσε να αναπτυχθεί, αλλα αδυνατούσε να διασπάσει την αμυντική διάταξη του Παναιτωλικού, που από την πλευρά του έψαχνε το γκολ στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, στο 76΄, ο Καμαρά βρέθηκε αφύλακτος στο σημείο του πέναλτι, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από την εστία των γηπεδούχων.
Το ματς… όδευε ολοταχώς προς τη «λευκή» ισοπαλία, όμως στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΣ βρήκε ένα γκολ από το πουθενά. Ο Ακόστα εκτέλεσε φάουλ «γεμίζοντας» τη μπάλα προς την περιοχή, ο Λίλα πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ρουμάνος Κίτσου, που έκανε το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα μπαίνοντας ως αλλαγή, με νέα κεφαλιά νίκησε τον Ραφαέλ και χάρισε στην ηπειρωτική ομάδα μία ανέλπιστη -έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας- νίκη.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην κανονική διάρκεια της Euroleague, την ώρα που ο Τάιλερ Ντόρσεϊ συγκατοίκησε με τον Σιλβέν Φρανσίσκο στην κορυφή της λίστας με τα εύστοχα «τρίποντα».
Η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώθηκε και αυτά είναι τα ζευγάρια των play in και των play off. Πότε παίζουν Παναθηναϊκός - Μονακό και πότε μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός - Όλο το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες.