Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Από «αναιμικός» έγινε... άνεμος ο Ολυμπιακός στη Βέροια

Από «αναιμικός» έγινε… άνεμος ο Ολυμπιακός στη Βέροια

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έπεισε με την εμφάνισή του στο Α' ημίχρονο και να χρειάστηκε ένα γκολ που ξεκίνησε από θέση οφ σάιντ στην επανάληψη, όμως στη συνέχεια από «αναιμικός» έγινε... άνεμος και έφτασε στο ευρύ 0-5 για να φτάσει σε μια ακόμη νίκη στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.


Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έπεισε με την εμφάνισή του στο Α’ ημίχρονο και να χρειάστηκε ένα γκολ που ξεκίνησε από θέση οφ σάιντ στην επανάληψη, όμως στη συνέχεια από «αναιμικός» έγινε… άνεμος και έφτασε στο ευρύ 0-5 για να φτάσει σε μια ακόμη νίκη στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Χωρίς τους Σαβιόλα και Ολαϊτάν στο αρχικό σχήμα, ο Ολυμπιακός δυσκολευόταν πολύ να μπει στην περιοχή των γηπεδούχων κι έτσι στο α’ ημίχρονο δεν δημιούργησε ούτε μία επικίνδυνη κατάσταση στην αντίπαλη εστία. Αντίθετα η Βέροια ήταν αυτή που είχε δύο καλές στιγμές, την πρώτη στο 4′ όταν ο Βεργώνης μπήκε από αριστερά και σούταρε για να αποκρούσει ο Ρομπέρτο και τη δεύτερη στο 29′ όταν ο Μάνος ξεχύθηκε μπροστά, αλλά αντί να πλασάρει προτίμησε να γυρίσει την μπάλα και ο Μανωλάς κατάφερε με δυσκολία να απομακρύνει.

Στο β’ ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και φυσικά αυτό έφερε αποτέλεσμα, καθώς στο 59′ ο νεοεισελθών Ολαϊτάν (ο οποίος βρισκόταν σε θέση οφ σάιντ) γύρισε προς τον Ντομίνγκες και αυτός με κεφαλιά από κοντά άνοιξε το σκορ.

Δέκα λεπτά αργότερα (69′) και από σέντρα του Ντομίνγκες, ο Πέρες πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ένα λεπτό μετά (70′), από νέα ασίστ του Αργεντινού μέσου, ο Ολαϊτάν (και πάλι ήταν πιο μπροστά και θα έπρεπε να υποδειχθεί σε θέση οφ σάιντ) σε κενό τέρμα έκανε το 3-0.

Στο 76′ και από μπαλιά του Ιμπαγάσα, ο Τσόρι μόνος του πλάσαρε άουτ. Ωστόσο, δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα… Στο 85′ πήρε την μπάλα από τον Ιμπαγάσα και γύρισε προς τον Μανιάτη, που με προβολή έκανε το 4-0. Ακολούθησε μία «βολίδα» του Μπαργκάν στο δοκάρι (87′), για να διαμορφώσει το τελικό 5-0 στο 92΄ ο Ολαϊτάν, που έσπρωξε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα από ασίστ του (αρχηγού σήμερα) Παπάζογλου. Έτσι οι πρωταθλητές έφτασαν στη 10η εκτός έδρας νίκη και στην 22η σε 24 ματς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Καβάλας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαρκάνο

ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Σιόντης, Σισοκό (57′ Ντόγος), Βέρτζος (51′ Τζημογιάννης), Βεργώνης, Οστοϊτς, Παυλίδης, Καλτσάς (61′ Γκονσάλβες), Μπεν, Μπαργκάν, Μάνος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ):
Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Μπονγκ, Μανωλάς, Μαρκάνο, Σάμαρης (58′ Μανιάτης), Εντινγκά, Κάμπελ (71′ Ιμπαγάσα), Ντομίνγκες, Πέρες, Σέποβιτς (58′ Ολαϊτάν).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024