Μια 47χρονη Αμερικανή έχει μηνύσει τους πάντες: από Εφορία μέχρι βασιλείς
Τι κοινό έχουν η αστυνομία του Σαν Ντιέγκο, η αμερικανική Εφορία, ο Κλίντον και η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας; Έχουν μηνυθεί από μια 47χρονη αμερικανίδα. Η εν λόγω έχει καταθέσει συνολικά 80 μηνύσεις σε 20 χρόνια, οι περισσότερες από τις οποίες απορρίφθηκαν.
Τι κοινό έχουν η αστυνομία του Σαν Ντιέγκο, η αμερικανική Εφορία, ο Κλίντον και η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας; Έχουν μηνυθεί από μια 47χρονη αμερικανίδα.
Η εν λόγω έχει καταθέσει συνολικά 80 μηνύσεις σε 20 χρόνια, οι περισσότερες από τις οποίες απορρίφθηκαν.
«Για να κάνεις τόσες μηνύσεις χρειάζεσαι προφανώς έναν δικηγόρο που θα περάσει ώρες να μελετήσει τη δικογραφία, θα χρειαστεί να δαπανήσεις πολλά χρήματα, δεκάδες χιλιάδες δολάρια» εξηγεί σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ένας ειδικός.
Μάλιστα το 2003 η συγκεκριμένη γυναίκα είχε μπει σε μια «μαύρη λίστα» της Καλιφόρνια, στην οποία υπάρχουν συνολικά 2.700 ονόματα πολιτών που κάνουν μηνύσεις.
Πάντως, η 47χρονη δεν έχει δηλωμένη διεύθυνση και δεν ήταν διαθέσιμη για κάποιο σχόλιο. Κυρίως για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους μήνυσε την βασιλική οικογένεια της Ισπανίας ή γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων.
Όπως φαίνεται, έχει δηλώσει για διεύθυνση ένα κέντρο προστασίας αστέγων.
Ορισμένες από τις μηνύσεις της στρέφονται κατά της Αστυνομίας, επειδή τής ζήτησε να φύγει από κάποιο μέρος ή γιατί επιχείρησε να την συλλάβει.
Σε άλλες περιπτώσεις, ακόμα και οι υπάλληλοι δυσκολεύονται να καταλάβουν το περιεχόμενο της μήνυσης, γιατί απλά δεν βγάζουν τα γράμματά της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανεξέλεγκτες οι χρήσεις της ΑΙ στο δημόσιο τομέα
- Ταξί: Συνελήφθησαν 4 οδηγοί που εισέπραξαν υπερβολικό κόμιστρο από τουρίστες
- Ισραήλ: Ο Λίβανος πρέπει να εξαλείψει «τον κίνδυνο» της Χεζμπολάχ στον νότο, δηλώνει το Βερολίνο
- Καναδάς: Η Βρετανική Κολομβία προσφεύγει κατά της OpenAI για την πολύνεκρη τραγωδία του Τάμπλερ Ριτζ
- Ουκρανία: Νέα μεγάλη ρωσική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους κατά του Κιέβου
- Ιράν: Υπόσχεται αποφασιστική ανταπόδοση στα πλήγματα των ΗΠΑ – «Παραβίασαν» το μνημόνιο του Ισλαμαμπάντ
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)







![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442