Πανελλήνιο ρεκόρ η Κυριακοπούλου που «πέταξε» στα 4.72μ
Άλματα κορυφής επιχείρησε κι έφερε σε πέρας η Νικόλ Κυριακοπούλου στο διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου της Στοκχόλμης. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ μετά από εκπληκτική εμφάνιση υπερέβη τα 4.72μ και κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ, που ήταν δικό της και το οποίο είχε σημειώσει στις 5 Αυγούστου 2011 στο Λονδίνο.
Άλματα κορυφής επιχείρησε κι έφερε σε πέρας η Νικόλ Κυριακοπούλου στο διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου της Στοκχόλμης.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ μετά από εκπληκτική εμφάνιση υπερέβη τα 4.72μ και κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ, που ήταν δικό της και το οποίο είχε σημειώσει στις 5 Αυγούστου 2011 στο Λονδίνο.
Νωρίτερα είχε καταρρίψει και το Πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού με άλμα στα 4.64μ, το οποίο επίσης ήταν δικό της με 4.60μ από τις 9 Φεβρουαρίου 2013 στο Ντόνετσκ, στο μίτινγκ του Σεργκέι Μπούμπκα.
Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη με τα 4.72μ σημείωσε παράλληλα και την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο, ύψος που πέρασε και η Γερμανίδα Σίλκε Σπίγκελμπουργκ, με την οποία μοιράστηκε την πρώτη θέση στο μίτινγκ, αφού και οι δύο απέτυχαν στη συνέχεια στα 4.78μ.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.