
Συστήματα SUNLIGHT : Συμφωνία για μπαταρίες υποβρυχίων με το Εκουαδόρ
Η Συστήματα SUNLIGHT –συμφερόντων Πάνου Γερμανού- ξεχώρισε για άλλη μια φορά από τον παγκόσμιο ανταγωνισμό μέσα από τη δημιουργία μιας νέας συνεργασίας στην Νότια Αμερική. Συγκεκριμένα, μετά το Περού η SUNLIGHT προσθέτει στο portfolio συνεργασιών της συμφωνία με το Εκουαδόρ κατόπιν διαγωνισμού του Υπουργείου Άμυνας της χώρας για μπαταρίες υποβρυχίου τύπου 209, η παράδοση των […]
Η Συστήματα SUNLIGHT –συμφερόντων Πάνου Γερμανού- ξεχώρισε για άλλη μια φορά από τον παγκόσμιο ανταγωνισμό μέσα από τη δημιουργία μιας νέας συνεργασίας στην Νότια Αμερική. Συγκεκριμένα, μετά το Περού η SUNLIGHT προσθέτει στο portfolio συνεργασιών της συμφωνία με το Εκουαδόρ κατόπιν διαγωνισμού του Υπουργείου Άμυνας της χώρας για μπαταρίες υποβρυχίου τύπου 209, η παράδοση των οποίων αναμένεται εντός του 2015. Πρόκειται για την έκτη κατά σειρά συμφωνία με χώρες της Νοτίου Αμερικής.
Η επιτυχής έκβαση του διαγωνισμού για τη SUNLIGHT επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την καλή φήμη και τεχνογνωσία της εταιρείας σε παγκόσμια κλίμακα η οποία αποτελεί πλέον τον 1ο προμηθευτή σε μπαταρίες υποβρυχίων και τορπιλών στον κόσμο. Συγκεκριμένα, έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία για την προμήθεια μπαταριών υποβρυχίων με χώρες μεταξύ των οποίων η Ιταλία, η Γερμανία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Ολλανδία, το Περού, η Ουκρανία, η Αίγυπτος, το Πακιστάν, η Νότια Αφρική, η Κορέα κ.α.
Μέσα από την ανάπτυξη τεχνολογίας αιχμής, η εταιρεία έχει δημιουργήσει 25 διαφορετικούς τύπους στοιχείων (cells) ενώ έχει ήδη παραδώσει περισσότερες από 51 συστοιχίες συσσωρευτών υποβρυχίων στους ναυτικούς στόλους πολλών χωρών ανά τον κόσμο ξεπερνώντας συνολικά τα 20.000 στοιχεία μπαταρίας.
Η SUNLIGHT συνεχίζει να καταγράφει συνεχώς νίκες σε διεθνείς διαγωνισμούς μπαταριών υποβρυχίων με ποσοστό επιτυχίας που ξεπερνά το 70%.
Στα 22 χρόνια δραστηριοποίησης της η SUNLIGHT έχει αναδειχθεί σε ένα Ελληνικό success story καθώς με κινητήριο δύναμη το υπερσύγχρονο βιομηχανικό συγκρότημα στο Νέο Όλβιο Ξάνθης αναπτύσσει έντονη εξωστρέφεια που αγγίζει το 98% της παραγωγής της και δημιουργεί το αποτύπωμα της σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλον τον κόσμο ανταγωνιζόμενη εταιρείες κολοσσούς στην αγορά όπου δραστηριοποιείται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: 2 νεκροί και 8 τραυματίες σε ρωσικά πλήγματα στην Οδησσό
- Το Ιράν ανταποδίδει τα πλήγματα των ΗΠΑ με επιθέσεις σε εγκαταστάσεις τους στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)







































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442