Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και επισήμως ο Κ.Μπακογιάννης

Υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και επισήμως ο Κ.Μπακογιάννης

Την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Στερεάς ανακοίνωσε ο Κώστας Μπακογιάννης από το Καρπενήσι. Είπε ότι θα επιλέξει νέους σε ηλικία και νοοτροπία συνεργάτες. Στο πλευρό του η αδελφή του Αλεξία και ο βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος.

Την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Στερεάς ανακοίνωσε ο Κώστας Μπακογιάννης από το Καρπενήσι.

Ο Κώστας Μπακογιάννης διευκρίνισε ότι θα επιλέξει νέους σε ηλικία και νοοτροπία συνεργάτες και χαρακτήρισε «κοιμώμενο γίγαντα» την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

«Πρέπει να αγωνιστούμε, να δώσουμε λύσεις» υπογράμμισε ο κ. Μπακογιάννης στο Καρπενήσι σε συγκέντρωση στελεχών προσδιορίζοντας ακόμη ότι «μνημόνιο ή αντιμνημόνιο, ευρώ ή δραχμή, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ, η Περιφέρειά μας θα πρέπει να επιβιώσει, να σταθεί στα πόδια της και να προοδεύσει», ανακοινώνοντας την απόφασή του για κάθοδο στις εκλογές για τη θέση του περιφερειάρχη.

Προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις από κόμματα τονίζοντας ότι θα δημιουργηθεί ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο και έδωσε μεγαλύτερη αξία στις προγραμματικές επεξεργασίες για ένα ρεαλιστικό κοστολογημένο πρόγραμμα, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Κάνοντας μία αποτίμηση της σημερινής κρίσης την απέδωσε κυρίως την ανοχή των πολιτών. Τόνισε πως «δεχθήκαμε εύκολες λύσεις, αξιοποιήσαμε ή απλώς βολευτήκαμε γιατί το ίδιο έκαναν και οι άλλοι δίπλα μας. Αυτά τώρα όμως οδήγησαν στο να πληρώνουμε απανωτούς φόρους, χαράτσια, λογαριασμούς, να αγωνιούμε για τη θέρμανση, τη μετακίνηση μας με το αυτοκίνητο να ζει κάθε οικογένεια την ήττα της ανεργίας και της ανέχειας» όπως είπε.

Ο κ. Μπακογιάννης, μέχρι σήμερα δήμαρχος Καρπενησίου, παρέδωσε τη σκυτάλη στον αντιδήμαρχο, Νίκο Σουλιώτη, ο οποίος θα είναι ξανά υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές.

Στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη βρέθηκε η αδελφή του Αλεξία και ο βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024