Θ.Καρυπίδης: Στρατιώτης στον στόχο της ανατροπής στη Δυτ. Μακεδονία
«Στρατιώτης στον στόχο της ανατροπής στη Δυτική Μακεδονία» δηλώνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρος Καρυπίδης. «Χρειαζόμαστε ένα δημοκρατικό κόσμο, για να μπορούμε να ζούμε, εμείς και τα παιδιά μας, με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Αυτές οι κοινές στοχεύσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ ενόχλησαν τα επιτελεία της συγκυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Καρυπίδης.
«Στρατιώτης στον στόχο της ανατροπής στη Δυτική Μακεδονία» δηλώνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρος Καρυπίδης.
Με αφορμή συζήτηση γύρω από το όνομά του σχετικά με την πρόσκληση του Ηλία Κασιδιάρη σε τηλεοπτική εκπομπή του, ο κ. Καρυπίδης τονίζει ότι «η επαγγελματική ιδιότητα του δημοσιογράφου δεν με προφύλαξε απ’ την αρνητική έκπληξη της προπαγάνδας των ΜΜΕ και τους αφελείς συνοδοιπόρους της, για όσα ακούστηκαν για το άτομό μου».
Η συσχέτισή μου με εθνικιστικά- ρατσιστικά μορφώματα και κόμματα είναι απαράδεκτη, τονίζει ο κ. Καρυπίδης και προσθέτει: «Η στάση ζωής μου, η ιστορία και το ήθος μου είναι σε πλήρη αντίθεση μ’ αυτές τις αντιλήψεις και πρακτικές. Από παιδί μεγάλωσα και γαλουχήθηκα, στο στενό και ευρύτερο οικογενειακό μου περιβάλλον, με τις αξίες της δημοκρατίας και της αριστεράς, που πληρώθηκαν με διωγμούς, ταλαιπωρίες και φυλακίσεις».
«Η ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων που διαλύει την οικονομία της χώρας και φέρνει την κοινωνική καταστροφή, με οδήγησε στην άμεση πολιτική ενεργοποίηση. Χρειαζόμαστε ένα δημοκρατικό κόσμο, για να μπορούμε να ζούμε, εμείς και τα παιδιά μας, με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Αυτές οι κοινές στοχεύσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ ενόχλησαν τα επιτελεία της συγκυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Καρυπίδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι μισθό δίνει η OpenAI για την πιο αγχωτική δουλειά στην ΑΙ
- Κίνηση ανθρωπιάς από την ΠΑΕ Άρης: Στο πλευρό φίλου της ομάδας με σοβαρό πρόβλημα υγείας
- Γκάφα Τραμπ στο Truth Social – Μπέρδεψε ένα ισραηλινό γεράκι με τον φαλακρό αετό, το εθνικό σύμβολο των ΗΠΑ
- Καθησυχαστικός ο Ρομπέρτο Κάρλος για την υγεία του: «Δεν έπαθα έμφραγμα…»
- 2025: Η χρονιά που το «γυμνό φόρεμα» έντυσε τα κόκκινα χαλιά – Μεταξύ ρούχου και ψευδαίσθησης
- 3, 2, 1: Η Αθήνα υποδέχεται το 2026 με ένα μεγάλο πάρτι – Το εορταστικό καλωσόρισμα της νέας χρονιάς

