Αίτημα εξαίρεσης των ανακριτριών για τη ΧΑ κατέθεσε ο Ηλ. Κασιδιάρης
Σε 80 σελίδες στηρίζεται το αίτημα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη να ζητήσει την εξαίρεση των ορισθεισών ειδικών ανακριτριών για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου.
Σε 80 σέλιδες στηρίζεται το αίτημα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη να ζητήσει την εξαίρεση των ορισθεισών ειδικών ανακριτριών για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου.
Στο υπόμνημά του ο βουλευτής της ΧΑ κάνει λόγο για «πολιτική εξόντωση από το πολιτικό κατεστημένο μέσω της Δικαιοσύνης», θέση που, όπως ισχυρίζεται, έχει εδραιωθεί μετά την έναρξη της έρευνας.
Για να στηρίξει το αίτημά του αναφέρεται σε ερώτησή του στη Βουλή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, κατά την οποία ο κ. Αθανασίου τόνισε: «Όσον αφορά τώρα το αν επικοινωνώ με τους προϊσταμένους των δικαστηρίων και την κυρία Τσάμη, βεβαίως και επικοινωνώ και δεν το αρνούμαι […] Άλλο όμως η ενημέρωση και άλλο η παρέμβαση».
Επίσης, αφού μιλά για «εσκεμμένη διαπόμπευση» και υπενθυμίζει ότι η Χρυσή Αυγή είναι νομίμως εκλεγμένο κόμμα, αναφέρει ότι υπάρχει «εμμονή και προειλημμένη απόφαση να προταθούν για την εν λόγω υπόθεση μόνο οι συγκεκριμένες ανακρίτριες».
Επιμένει δε στον «σημαίνοντα πολιτικό ρόλο του συζύγους της (σ.σ. κυρίας Κλάπα) με τους πολιτικούς μας διώκτες».
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).