Περίπατος ΠΑΟ με τα Τρίκαλα, «βόλτα» Ολυμπιακού στη Χαλκίδα
Το δεύτερο μέρος της 16ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ περιελάμβανε τις αναμετρήσεις των «αιωνίων», που συνεχίζουν το εξαντλητικό τους πρόγραμμα ανάμεσα σε υποχρεώσεις για Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε στο ΟΑΚΑ τα Τρίκαλα και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει μία άνετη νίκη (Παναθηναϊκός - Τρίκαλα 83-63). Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τον Ίκαρο στη Χαλκίδα και μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το... χρέος τους (Ίκαρος Χαλκίδας - Ολυμπιακός 64-87). Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, ο Πανιώνιος επικράτησε του ΚΑΟΔ (Πανιώνιος - ΚΑΟ Δράμας 77-71), ο οποίος πάλεψε για τη μεγάλη ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε.
Το δεύτερο μέρος της 16ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ περιελάμβανε τις αναμετρήσεις των «αιωνίων», που συνεχίζουν το εξαντλητικό τους πρόγραμμα ανάμεσα σε υποχρεώσεις για Ελλάδα και Ευρώπη.
Ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε στο ΟΑΚΑ τα Τρίκαλα και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει μία άνετη νίκη (Παναθηναϊκός – Τρίκαλα 83-63).
Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τον Ίκαρο στη Χαλκίδα και μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το… χρέος τους (Ίκαρος Χαλκίδας – Ολυμπιακός 64-87).
Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, ο Πανιώνιος επικράτησε του ΚΑΟΔ (Πανιώνιος – ΚΑΟ Δράμας 77-71), ο οποίος πάλεψε για τη μεγάλη ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε.
Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ έχει ως εξής:
Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου
Κολοσσός Ρόδου-Απόλλων Πατρών 84-82
ΑΕ Ν. Κηφισιάς-Άρης 81-74
Ηλυσιακός-Πανελευσινιακός 84-75
ΠΑΟΚ-ΑΓΟ Ρεθύμνου 97-90
Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Πανιώνιος – ΚΑΟ Δράμας 77-71
Παναθηναϊκός – Τρίκαλα 83-63
Ίκαρος Χαλκίδας-Ολυμπιακός 64-87
BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 16 αγώνες)
1. Παναθηναϊκός 31
2. Πανιώνιος 29
3. Ολυμπιακός 28
4. ΠΑΟΚ 26
5. ΑΕ Νέας Κηφισιάς 25
6. Απόλλων Πατρών 23
. ΚΑΟ Δράμας 23
8. Κολοσσός Ρόδου 22
. Άρης 22
. ΑΓΟ Ρεθύμνου 22
11. Πανελευσινιακός 21
. Ηλυσιακός 21
. Τρίκαλα 21
14. Ίκαρος Χαλκίδας 20
* Ο Ολυμπιακός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pic)
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442