Πλώρη για τις Βρυξέλλες έχει βάλει η Ντόρα Μπακογιάννη
Φαβορί για μια θέση επιτρόπου στην Κομισιόν που θα προκύψει μετά τις ευρωεκλογές θεωρείται η Ντόρα Μπακογιάννη, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Βήματος της Κυριακής. Το Μαξίμου δεν είναι αρνητικό σε μια τέτοια προοπτική, ενώ Γάλλοι και Γερμανοί στηρίζουν την αξιοποίησή της στη νέα Επιτροπή.
Βήματος της Κυριακής. Το Μαξίμου δεν είναι αρνητικό σε μια τέτοια προοπτική, ενώ Γάλλοι και Γερμανοί στηρίζουν την αξιοποίησή της στη νέα Επιτροπή.
&source=in.gr">
Φαβορί για μια θέση επιτρόπου στην Κομισιόν που θα προκύψει μετά τις ευρωεκλογές θεωρείται η Ντόρα Μπακογιάννη, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Βήματος της Κυριακής.
Το Μαξίμου δεν είναι αρνητικό σε μια τέτοια προοπτική, ενώ Γάλλοι και Γερμανοί στηρίζουν την αξιοποίησή της στη νέα Επιτροπή.
Όπως υπενθυμίζει η εφημερίδα, είναι γνωστές οι καλές σχέσεις που διατηρεί με την Γαλλία, ενώ στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα, ο Γερμανός ΥΠΕΞ, Φρανκ Βάλτερ Στάινμάιερ ζήτησε και συνομίλησε μαζί της επί μακρόν.
Πλέον έχουν αποκατασταθεί και οι σχέσεις της με τη Ρωσία: προ διμήνου είχε συναντηθεί με τον επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας Σεργκέι Λαβρόφ. Συχνές είναι οι επισκέψεις της στη Ρωσία ως ειδική απεσταλμένη του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα