Τετάρτη 20 Μαϊου 2026
weather-icon 25o
in.gr

Δεν επείγεται το ΕΔΑΔ να εξετάσει την υπόθεση Μπερλουσκόνι

Δεν θα εξετάσει με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την προσφυγή που κατέθεσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σχετικά με τον νόμο, βάσει του οποίου είχε καταδικαστεί. O Καβαλιέρε στράφηκε στο ΕΔΑΔ καταγγέλλοντας ότι ο νόμος Σεβερίνο είχε εφαρμοστεί ανασταλτικά στην περίπτωσή του.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Δεν θα εξετάσει με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την προσφυγή που κατέθεσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σχετικά με τον νόμο, βάσει του οποίου είχε καταδικαστεί.

O Καβαλιέρε στράφηκε στο ΕΔΑΔ το Σεπτέμβριο καταγγέλλοντας ότι ο νόμος Σεβερίνο είχε εφαρμοστεί ανασταλτικά στην περίπτωσή του.

Η καταδίκη του Μπερλουσκόνι είχε επιβεβαιωθεί οριστικά και αμετάκλητα από το Ανώτατο Δικαστήριο και στο τέλος Νοεμβρίου η Γερουσία ψήφισε και την αποπομπή του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 20 Μαϊου 2026
Cookies