Σημαντικά ενίσχυσε την αμυντική της γραμμή η Νάπολι, που απέκτησε τον Βραζιλιάνο διεθνή Ενρίκε από την Παλμέιρας. Το ακριβές ποσό της μεταγραφής του 27χρονου κεντρικού αμυντικού δεν έγινε γνωστό, ωστόσο υπολογίζεται περίπου στα 4 εκ. ευρώ. Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, που μετράει τέσσερις συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του. υπέγραψε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στη Νάπολι μέχρι το 2017. «Η Νάπολι απέκτησε τα δικαιώματα του Ενρίκε Αντριάνο Μπους από την Παλμέιρας» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση των «παρτενοπέι».
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις