Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αφυπνίζεται σταδιακά από το κώμα ο Σουμάχερ

Αφυπνίζεται σταδιακά από το κώμα ο Σουμάχερ

Ευχάριστα νέα για τον Σουμάχερ, ο οποίος -σύμφωνα με τη μάνατζέρ του- αφυπνίζεται σταδιακά από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρίσκεται τον τελευταίο μήνα. «Η νάρκωση του Μίκαελ Σουμάχερ έχει μειωθεί προκειμένου να καταστεί δυνατή η έναρξη της αφύπνισής του. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα» ανέφερε η Κεμ, ενώ η γαλλική «L' Equipe» αναφέρει ότι ο γερμανός πιλότος ανοιγόκλεισε τα μάτια του.

Ευχάριστα νέα για τον Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος σύμφωνα με δήλωση της μάνατζέρ του Ζαμπίνε Κεμ, αφυπνίζεται σταδιακά από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρίσκεται τον τελευταίο μήνα, έπειτα από το σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι.

«Η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ ζητά ξανά να σεβαστείτε τις προσωπικές της στιγμές και το ιατρικό απόρρητο, ώστε να μην αποσπάτε το ιατρικό επιτελείο από τις προσπάθειες που κάνουν να αναρρώσει ο Μίκαελ. Παράλληλα, η οικογένεια θα ήθελε να εκφράσει την ειλικρινή της εκτίμηση για τη συμπάθεια που λαμβάνει από κάθε άκρη του κόσμου.

»Η νάρκωση του Μίκαελ μειώνεται σταδιακά ώστε να αρχίσει η διαδικασία αφύπνισής του, που όμως μπορεί να απαιτήσει πολύ χρόνο. Για την προστασία της οικογένειας, είχε συμφωνηθεί απ’ όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, να ανακοινωθεί αυτή η πληροφορία όταν η διαδικασία θα ολοκληρωνόταν. Σημειώνουμε πως δεν θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση», ανέφερε σε δήλωσή της η Κεμ.

Πάντως, η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» που από την Τετάρτη αποκάλυψε ότι οι γιατροί έχουν αρχίσει την διαδικασία επαναφοράς του Σούμι από το κώμα, αναφέρει ότι ο Γερμανός πρώην πιλότος της Φόρμουλα Ένα ανοιγόκλεισε τα μάτια του!

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι η φαρμακευτική αγωγή που χορηγείται στον Σούμι για να μείνει σε καταστολή έχει αρχίσει να μειώνεται από τη Δευτέρα προκειμένου να «ξυπνήσει» από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρίσκεται τον τελευταίο μήνα, ενώ προσθέτει ότι ο οργανισμός του Γερμανού αντιδρά ήδη αφού ανοιγόκλεισε τα μάτια.

Η οικογένεια του Σουμάχερ συνεχίζει να τηρεί σιγή ιχθύος, με τη μάνατζερ του πρώην πιλότου να τονίζει ότι οποιαδήποτε πληροφορία δεν προέρχεται από τους γιατρούς, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως φημολογία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ από τις 29 Δεκεμβρίου, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι, ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024