Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο All Star Game του NBA ο Αντετοκούνμπο

Στο All Star Game του NBA ο Αντετοκούνμπο

Η μία διάκριση διαδέχεται την άλλη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος επιλέχθηκε να αγωνιστεί στο all star game των νεαρών αστέρων σταρ (rookies) του NBA που θα διεξαχθεί στη Νέα Ορλεάνη. Ο έλληνας φόργουορντ θα αγωνιστεί στο Rising Stars Challenge που διεξάγεται τη μία από τις τρεις ημέρες του all star game (14-16 Φεβρουαρίου). Μαζί του και ο rookie Πέρο Άντιτς.

Η μία διάκριση διαδέχεται την άλλη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος επιλέχθηκε να αγωνιστεί στο all star game των νεαρών αστέρων σταρ (rookies) του NBA που θα διεξαχθεί στη Νέα Ορλεάνη.

Ο έλληνας φόργουορντ θα αγωνιστεί στο Rising Stars Challenge που διεξάγεται τη μία από τις τρεις ημέρες του all star game. Μαζί του και ο rookie Πέρο Άντιτς.

Να τονίσουμε ότι τους παίκτες για το Rising Stars Challenge τους επιλέγουν οι βοηθοί προπονητές των ομάδων.

Δίπλα του θα είναι οι επίσης rookies Ολαντίπο (Μάτζικ), Κάρτερ-Γουίλιαμς (76ers), Ολίνικ (Σέλτικς), Άντιτς (Χοκς), Μπερκ (Τζαζ), Άνταμς (Θάντερ), Χάρνταγουεϊ Jr. (Νικς) & Πλάμλι Μ. (Νετς), ενώ από πλευράς δευτεροετών θα συμμετάσχουν οι Ντέιβις (Πέλικανς), Λίλαρντ (Τρέιλ Μπλέιζερς), Μπιλ (Γουίζαρντς), Μπαρνς (Γουόριορς), Ντράμοντ (Πίστονς), Τζόουνς (Ρόκετς), 0), Σάλιντζερ (Σέλτικς), Βαλαντσιούνας (Ράπτορς) & Γουέιτερς (Καβαλίερς).

Ο καταρτισμός των ομάδων θα γίνει προσεχώς από διάφορες τηλεοπτικές προσωπικότητες του αμερικανικού δικτύου ΤΝΤ, ενώ οι αρχικές 5άδες θα προκύψουν έπειτα διαδικτυακή ψηφοφορία του κοινού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024