Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Μετεωρολογικό σταθμό έστησαν σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. στο κέντρο της Αθήνας
Οι σπουδαστές του Τομέα Νέων Τεχνολογιών – Η/Υ, του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I., και πιο συγκεκριμένα το τμήμα τεχνικών δικτύων, κατάφεραν και «έστησαν» έναν πλήρως λειτουργικό μετεωρολογικό σταθμό.
Οι σπουδαστές του Τομέα Νέων Τεχνολογιών – Η/Υ, του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I., και πιο συγκεκριμένα το τμήμα τεχνικών δικτύων, κατάφεραν και «έστησαν» έναν πλήρως λειτουργικό μετεωρολογικό σταθμό.
Η συναρμολόγηση – τοποθέτηση της κεραίας με τους αισθητήρες του μετεωρολογικού σταθμού έγινε στην ταράτσα του κτιρίου του Ι.ΙΕΚ που βρίσκεται επί της οδού Μαυροκορδάτου, μέσω ενσύρματης σύνδεσης της κεραίας με την κεντρική κονσόλα του μετεωρολογικού σταθμού.
Εν συνεχεία η κονσόλα συνδέθηκε με Η/Υ και εγκαταστάθηκε το πρόγραμμα ανοικτού κώδικα (Cumulus) για την συλλογή τον δεδομένων.
Προκειμένου να υπάρχει αυτόματη δημοσίευση των μετεωρολογικών δεδομένων του σταθμού από τον Η/Υ στον server, έγινε εγκατάσταση linux Server με Apache και MySql.
Αποτέλεσμα όλων αυτών των «βημάτων» είναι τα μετεωρολογικά δεδομένα να δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα gtydomi.dyndns.org /meteo, έτσι ώστε να είναι προσβάσιμα σε όλους όσους ενδιαφέρονται να έχουν «εικόνα» των καιρικών συνθηκών.
Ο σταθμός σας δίνει την δυνατότητα να πληροφορήστε άμεσα για την θερμοκρασία, την υγρασία, την ατμοσφαιρική πίεση, την κατεύθυνση και ένταση του ανέμου, την ποσότητα βροχόπτωσης, την Ανατολή και Δύση του ηλίου, τις φάσεις της σελήνης, ενώ παράλληλα υπάρχει δυνατότητα πρόβλεψης καιρικών φαινομένων για την επόμενη ημέρα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!