Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Κεδίκογλου: Κανένα θέμα πρόωρων βουλευτικών εκλογών

Απέκλεισε για μια ακόμα φορά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. «Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο εθνικών εκλογών, πρέπει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων βουλευτικών εκλογών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. «Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο εθνικών εκλογών, πρέπει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega, ο κ. Κεδίκογλου είπε ότι τον Απρίλιο θα προσδιοριστεί ακριβώς το πρωτογενές πλεόνασμα με βάση την ανακοίνωση των στοιχείων για την ελληνική οικονομία, οπότε η κυβέρνηση θα προχωρήσει στη διάθεση μέρους αυτού για την ανακούφιση συγκεκριμένων ομάδων.

«Έχει πει ο πρωθυπουργός πως υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες όπως οι χαμηλοσυνταξιούχοι που χρήζουν άμεσης βοήθειας» υπογράμμισε.

Σε ερώτηση εάν οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση της ανεργίας, έχουν προεκλογικό άρωμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι «το πρώτο 6μηνο του 2014 αφορά μόνο στις 100.000 θέσεις εργασίας, από τις 440.000 θέσεις απασχόλησης που εξήγγειλε ο κ. Σαμαράς με τον κ. Βρούτση» και πρόσθεσε: «όταν όμως έχεις μια ανεργία τα τάξης του 27,8% αυτή η σταδιακή αποκλιμάκωση δεν σου αρκεί. Με το πρόγραμμα αυτό που αφορά περίπου το 10% του εργατικού δυναμικού πετυχαίνεις μια γρήγορη αποκλιμάκωση και παίρνει μια ανάσα η κοινωνία».

Σχετικά με την τρόικα, ανέφερε ότι οι διαβουλεύσεις είναι σε εξέλιξη, η τρόικα θα επιστρέψει όταν ολοκληρωθεί η συζήτηση για τα τεχνικά ζητήματα, ενώ εξέφρασε αισιοδοξία για την επίτευξη συμφωνίας πριν από το Eurogroup της 17ης Φεβρουαρίου.

Σε ερώτηση για το θέμα που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή Ότμαρ Κάρας σχετικά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κεδίκογλου είπε ότι η κυβέρνηση δεν σχολίασε ποτέ τις θέσεις των ελεγκτών, οπότε δεν θα το πράξει και τώρα.

Παρατήρησε, ωστόσο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κρατά θέσεις «α λα καρτ», όταν πρόκειται για ευρωπαίους αξιωματούχους, ανάλογα με το αν συμφωνούν με τις θέσεις του, ενώ κάλεσε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να εξηγήσει ποιες είναι οι θέσεις του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024