Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αφυπνίζεται σταδιακά από το τεχνητό κώμα ο M. Schumacher

Αφυπνίζεται σταδιακά από το τεχνητό κώμα ο M. Schumacher

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η οικογένεια του Γερμανού πιλότου επιβεβαίωσε την εκκίνηση της διαδικασίας αφύπνισής του από το τεχνητό κώμα.

Οι γιατροί που παρακολουθούν τον Michael Schumacher, ξεκίνησαν να μειώνουν την ποσότητα των κατασταλτικών φαρμάκων που χορηγούν στον παγκόσμιο πρωταθλητής της F1, ξεκινώντας τη «διαδικασία αφύπνισης» όπως ονομάζουν τη σταδιακή έξοδό του από το τεχνητό κώμα

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε την Πέμπτη 30/01/2014 από την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Γερμανού οδηγού, Sabine Kehm:

«Τα κατασταλτικά που χορηγούνται στον Michael, μειώνονται προκειμένου να καταστεί εφικτή η διαδικασία αφύπνισης η οποία μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Στην ανακοίνωση επαναλαμβάνεται επίσης το πάγιο αίτημα της οικογένειας του Michael Schumacher να λαμβάνονται υπόψη μόνο οι πληροφορίες που δημοσιοποιούνται από το νοσοκομείο ή από την οικογένεια.

«Η οικογένεια του M. Schumacher ζητά το σεβασμό της ιδιωτικότητας και του ιατρικού απορρήτου, καθώς και να μην ενοχλείται το ιατρικό προσωπικό που έχει αναλάβει την παρακολούθηση του Michael. Παράλληλα, η οικογένεια εκφράζει την ειλικρινή της εκτίμησης για την στήριξη από όλο τον κόσμο», καταλήγει η ανακοίνωση.

auto.in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024