
Folli Follie:Πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών
Την 27η Ιανουαρίου 2014, το Διοικητικό Συμβούλιο της Folli Follie αποφάσισε την υλοποίηση του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών που αποφασίστηκε σύμφωνα με την από 14 Ιουνίου 2013 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας, η οποία ενέκρινε πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών της Εταιρείας. Συνεπεία των ανωτέρω, η Εταιρεία προτίθεται να προβεί σε αγορά ιδίων μετοχών της […]
Την 27η Ιανουαρίου 2014, το Διοικητικό Συμβούλιο της Folli Follie αποφάσισε την υλοποίηση του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών που αποφασίστηκε σύμφωνα με την από 14 Ιουνίου 2013 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας, η οποία ενέκρινε πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών της Εταιρείας.
Συνεπεία των ανωτέρω, η Εταιρεία προτίθεται να προβεί σε αγορά ιδίων μετοχών της εντός του χρονικού διαστήματος 24 μηνών, ήτοι μέχρι την 14η Ιουνίου 2015 μέχρι, κατ’ ανώτατο όριο, 6.694.821 (1/10) μετοχών. Ειδικότερα, κατά το χρόνο λήψης της ανωτέρω απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας, μπορούν να αγορασθούν 6.694.821 μετοχές της Εταιρείας κατ’ ανώτατο όριο.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που εγκρίθηκε με την από 14-6-2013 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, η κατώτατη τιμή αγοράς είναι τέσσερα ευρώ (€4) ανά μετοχή και η ανώτατη τιμή αγοράς είναι είκοσι πέντε ευρώ (€25) ανά μετοχή.
Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, η υλοποίηση ενός εγκεκριμένου προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών δεν είναι υποχρεωτική. Επομένως, η Εταιρεία δύναται, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, να μην υλοποιήσει το πρόγραμμα ή να προβεί σε αγορά μικρότερου αριθμού μετοχών από το ανώτατο όριο που ενέκρινε η Ετήσια Γενική Συνέλευση. Η υλοποίηση του προγράμματος θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες όπως είναι, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η ύπαρξη άλλων επενδυτικών ευκαιριών και η διαθεσιμότητα κεφαλαίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Πώς ο «έλληνας ιστορικός Πλούταρχος» προέβλεψε την παρακμή της αμερικανικής αυτοκρατορίας
- Χιλή: Συνελήφθη πρώην στρατιωτικός καταδικασμένος για τη δολοφονία του τραγουδιστή Βίκτορ Χάρα
- Ιράν: Ο Τραμπ αφήνει «χώρο» για διαπραγματεύσεις, αλλά «διατηρεί όλες τις επιλογές στο τραπέζι»
- Βραζιλία: Ανακαλεί τον πρεσβευτή της στο Μπουένος Αϊρες μετά τις «προσβλητικές» δηλώσεις του Μιλέι
- ΛΔ Κονγκό: 3.200 κρούσματα του Εμπολα, συμπεριλαμβανομένων 1.405 θανατηφόρων
- Γερμανία: Ο υπουργός Μεταφορών ζητά την απόλυσή του κάνοντας λόγο για «αναξιοπρεπή κατάσταση»
- Ουκρανία: «Χτυπήθηκαν λιμάνια και πλοία» από τις ρωσικές δυνάμεις ενώ βυθίστηκε το Golden Leo
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442