Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Διάκριση για την NBG Securities ΑΕΠΕΥ

Την 1η θέση ως καλύτερη χρηματιστηριακή εταιρία στην Ελλάδα (Greece – Leading Brokerage Firm), και την δεύτερη στις κατηγορίες Country Research και Equity Sales, κατέλαβε η NBG Securities ΑΕΠΕΥ για το 2013 στην ετήσια Πανευρωπαϊκή έρευνα Thomson Reuters Extel. Επίσης η εταιρία αναδείχθηκε πρώτη σε μερίδιο αγοράς στην αγορά των παραγώγων FTSE/XA large cap για […]

Την 1η θέση ως καλύτερη χρηματιστηριακή εταιρία στην Ελλάδα (Greece – Leading Brokerage Firm), και την δεύτερη στις κατηγορίες Country Research και Equity Sales, κατέλαβε η NBG Securities ΑΕΠΕΥ για το 2013 στην ετήσια Πανευρωπαϊκή έρευνα Thomson Reuters Extel.

Επίσης η εταιρία αναδείχθηκε πρώτη σε μερίδιο αγοράς στην αγορά των παραγώγων FTSE/XA large cap για το 2013 με μερίδιο 22,85%.

Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση η NBG Securities, καλύπτει όλο το φάσμα των επενδυτικών προϊόντων και υπηρεσιών τόσο για ιδιώτες όσο και για θεσμικούς επενδυτές. Το χρηματιστηριακό τμήμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα με πιστοποιημένα στελέχη που εξυπηρετούν χιλιάδες επενδυτές.

Η εταιρία διατηρεί δίκτυο υποκαταστημάτων σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας: Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Λαμία, Αγρίνιο και μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων αντιπροσώπων, ενώ παράλληλα έχει σημαντική παρουσία στο εξωτερικό με υποκαταστήματα στο Λονδίνο, στην Κύπρο, και σύντομα στο Βουκουρέστι.

Το 2013, η NBG Securities ενσωμάτωσε τη Διεύθυνση Επενδυτικής Τραπεζικής της ΕΤΕ και ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά σημαντικών συναλλαγών που διεξήχθησαν τόσο στο πλαίσιο του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων ως σύμβουλος του Ελληνικού Δημοσίου όσο και στον ιδιωτικό τομέα στο πλευρό των μεγαλύτερων επιχειρήσεων

Συγκεκριμένα, η NBG Securities, ενήργησε ως σύμβουλος του Ελληνικού Δημοσίου στην κομβικής σημασίας αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ (€652εκ.), καθώς επίσης και σε άλλες αποκρατικοποιήσεις που βρίσκονται στη διαδικασία υλοποίησης σε τομείς όπως η ενέργεια, το real estate και οι υποδομές.

Η NBG Securities ήταν επίσης Σύμβουλος της ΕΤΕ στην πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης (€400εκ.), καθώς και Σύμβουλος Έκδοσης της ΕΤΕ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (€1,08δις) και την εισαγωγή των warrants στο Χρηματιστήριο ενώ παρείχε σημαντική υποστήριξη σε διαδικασίες ιδιωτικής τοποθέτησης εταιριών ελληνικών συμφερόντων εισηγμένων στην αγορά ΑΙΜ του Λονδίνου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024