Ο Ταγίπ Ερντογάν στέλνει το ολόγραμμά του σε κομματική εκδήλωση
Διά αντιπροσώπου εμφανίστηκε ο Τούρκος πρωθυπουργός σε εκδήλωση του κόμματός του στη Σμύρνη: στη σκηνή του συνεδριακού κέντρου εμφανίστηκε και μίλησε το υποτιθέμενο «ολόγραμμα» του πρωθυπουργού.
Διά αντιπροσώπου εμφανίστηκε ο Τούρκος πρωθυπουργός σε εκδήλωση του κόμματός του στη Σμύρνη: στη σκηνή του συνεδριακού κέντρου εμφανίστηκε και μίλησε το υποτιθέμενο «ολόγραμμα» του πρωθυπουργού.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Hurriyet, ο Ερντογάν ακολουθεί τα βήματα του ινδού πολιτικού Νερέντα Μόντι, ο οποίος χρησιμοποίησε πρώτος αυτή την τεχνολογία για να δίνει ομιλίες σε πολλά μέρη ταυτόχρονα.
Παραμένει όμως αμφίβολο το εάν το άβαταρ του Ερντογάν είναι πραγματικό ολόγραμμα -η εικόνα προβαλλόταν πάνω σε μια διάφανη οθόνη και φαινόταν δυσδιάστατη, σε αντίθεση με τα πραγματικά ολογράμματα, τα οποία που επιτρέπουν στο θεατή να τα κοιτάξει από πολλές γωνίες.
Την προβολή της ομιλίας διοργάνωσε η τουρκική εταιρεία Polyvision, η οποία συνεργάζεται με την ολλανδική εταιρεία Vizoo. Ο Ερντογάν φαίνεται ότι χρησιμοποίησε το σύστημα Free Format της Vizoo, το οποίο επιτρέπει την προβολή ταινιών πάνω σε μια διαφανή οθόνη.
Στο βίντεο που ανάρτησε η Polyvision στο YouTube, ο Ερντογάν βιντεοσκοπεί την ομιλία του σε ένα «γκριν ρουμ», ένα μονόχρωμο δωμάτιο που μπορεί αργότερα να αφαιρεθεί από την εικόνα.
Στην εκδήλωση της Σμύρνης το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ερντογάν παρουσίασε τους υποψηφίους του για τις δημοτικές εκλογές.
Διαβάστε επίσης: Ένα ψάρι που το έλεγαν Ρετζέπ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσίπρας: Σήμερα ξέρω καλά και το τι θέλω να πετύχω και το πώς θα το κάνω
- Φωτιά σε αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Συγγρού
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (8/7): «Δράση» με το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού
- Greek Tax Authority: No Such Thing as Free Gifts for Influencers
- Σκύλος μόνος στο αυτοκίνητο το καλοκαίρι: Αρκούν 10 λεπτά για να απειληθεί η ζωή του
- Άργος: Αστυνομικοί πυροβόλησαν άνδρα που «προσπάθησε να διαφύγει τον έλεγχο» – Νοσηλεύεται στην Αττική
- Παναθηναϊκός: Πώς διαμορφώνεται το ρόστερ μετά τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Γιαμπουσέλε
- Μύκονος: Κώστας Σλούκας, Jan Vesely και Bryant Dunston απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές στο νησί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442